2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 315 پست
اره درسته ولی این روزا اخرش دیگ خیلی صبر مردم ک ایا من باشم نباشم موندم چیکار از ی طرفی میگن ساکته ن ...

ببین به خانواده بستگی داره خیلی ام داره ولی تا خودش دوستت نداشته باشه نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین به خانواده بستگی داره خیلی ام داره ولی تا خودش دوستت نداشته باشه نمیشه

میدونم ولی خواست از اول نگه بعضی از دختر بودم حرصم میاد ک ما بشینیم بیان نظر بدن انگار خود مرد هیچ مشکل ندارع

درمورد من چی حس میکنییی

حس‌ خوبی داری و همش فکر می‌کنی میگی میشه حتما میخوای افکارت جاذبه رو برات جذب کنه در کل شادی ولی همش منتظر یکی بیاد هیچ وقت خودت نمیخوای بری جلو‌خودت 

میدونم ولی خواست از اول نگه بعضی از دختر بودم حرصم میاد ک ما بشینیم بیان نظر بدن انگار خود مرد هیچ م ...

بین دوراهی گیر کرده اون شخصت خیلی ام دوست داره جدی بکنه رابطه اونو ولی از ی طرفی ترس داره نتونه بمونه پا قول و قرارش یا خطای کنه چون به خودت اعتماد نداره و رابطه تون خیلی سرد شده ولی برمی‌گرده حس میکنم تا 5  وعده دیگه