2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 315 پست
بهم میرسیم؟دوسم داره؟منو یادش میاد؟

دوس داشتن موقتی بوده

نه نمیرسین

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم میرسیم؟دوسم داره؟منو یادش میاد؟

بهت فکر می‌کنه حتی گاهی اوقات مقایسه می‌کنه تو و اون کسی که تو رابطه‌ هست و جاهای میره که قبلا با هم رفتیت یا شایدم تیکه کلام های که اون میگه اونو یاد تو میندازه و این ممکنه  بهانه ای بشه بعد ها بهت پیام بده 

بهت فکر می‌کنه حتی گاهی اوقات مقایسه می‌کنه تو و اون کسی که تو رابطه‌ هست و جاهای میره که قبلا با هم ...

میشه دخاست دوستیمو قبول کنی پیوی باهات حرف بزنم حالم خییلی بده

#حصبی_وژم
میشه دخاست دوستیمو قبول کنی پیوی باهات حرف بزنم حالم خییلی بده

ی چیزی میکنم بهت حتما بهش عمل کن اصلا بهش فکر نکن درسته نمیشه ولی سرتو گرم کن با کار یا هر چیزی هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر ازت دور میشه ی چیزی هست دقیق یادم نیست ولی وقتی تو به اون فکر می‌کنی موجب میشه که دیگه اون بهت فکر نکنه . 

ببخشیدا توروخدا ی حس ممکنه اشتباه باشه ناراحت نشو ولی حس میکنم خنثی یکم سردی و زیاد شور اشتیاق نمیزا ...

عزیزم مشکلی نیس 

من خودم خستمه اکثر وثتا حوصله خودم ندارم 

فکرم درگیر ی آقایی هس 

عزیزم مشکلی نیس من خودم خستمه اکثر وثتا حوصله خودم ندارم فکرم درگیر ی آقایی هس

ببین بخدا دنیا خیلی مسخره تر از اون چیزیه که آدم ذهنشو درگیر ی سری مسائل بکنه یکسره فکر کنی تو ذهنت جنگ اعصاب راه بندازی برای ی مرد که می‌تونه هر کسی باشه پدر بردار همسر دوست بعد ها به خودت میآی میبینی ای بابا چقدر الکی حرص خوردم دهنمو درگیر کردم این دنیا هیچی ارزش ناراحتی یا مشغولی ذهن خودتو نداره بگو ولش کن هر چی شد خودتو اذیت نکن هممون ی دوره ای از این روزا داشتیم و خواهیم داشت من خودم درگیر بردارم بودم پدرم بودم همسرم بودم ولی خب خودمو اذیت میکردم چون با فکر کردن و آشوب شدن مغزم چیزی درست نمیشد غیر از ناراحتی خودم 

ببین بخدا دنیا خیلی مسخره تر از اون چیزیه که آدم ذهنشو درگیر ی سری مسائل بکنه یکسره فکر کنی تو ذهنت ...

اره درسته ولی این روزا اخرش دیگ خیلی صبر مردم 

ک ایا من باشم نباشم موندم چیکار 

از ی طرفی میگن ساکته نمیدونم خانوادش خدا داند

عزیزم پولمو کی پس میگیرم ؟مهاجرت دارم؟

شابد خیلی زمان ببره ولی میگیری نه همشو یه قسمتی از پولتو  میگیری  و اینکه خیلی زحمت کشی و به فکر آینده خودت و اطرافیانت  و تلاش زیادی می‌کنی ولی قدر نمیدونن مهاجرت شاید 6 سال به بعد داشته باشی