2777
2789
میشه بگید چه بیماری؟ چرا خدا اکثرا اینجور شدن؟ مگه تعهد نمیدن که تو شادی غم همدیگه شریک بشن

دقیقااااااا 

من با اینکه همسر سابقم انتخاب خانوادم بود با اینکه با رفیق بازی ،بی مسولیتی ،دورغا،خیانتش ساختم وقتی فهمیدم اعتیاد داره چند سال کمک کردم ترک کنه اما نکرد....با اینکه دوستش نداشتم اما بازم برای حفظ زندگیم چند سال تلاش کردم 

این مرد ارزش احترام و عشق تورو نداره عزیزم مردیکه کودن انگار از مشت کوه اومدهالبته بهونه نداره جان د ...

میدونم که ادم نرمالی نیست و این زندگی عاقبت خوبی نداشت  اما دوسش داشتم اولین مرد زندگیم بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااااااا من با اینکه همسر سابقم انتخاب خانوادم بود با اینکه با رفیق بازی ،بی مسولیتی ،دورغا،خیانت ...

خانما هر کاری برای حفظ زندگیشون انجام میدن اما این مردا هستن که باعث میشن همه چی خراب بشه 

منم یکسال چند ماه که منتظر همسرم موندم که برگرده اما اون نیومد و رفت برای همیشه 

و منم مجبور شدم درخواست طلاق بدم 

دقیقااااااا من با اینکه همسر سابقم انتخاب خانوادم بود با اینکه با رفیق بازی ،بی مسولیتی ،دورغا،خیانت ...

من همش از خدا میخوام ازدواج کنم. همش میگم خدایا یه ادم خوب بیار تو زندگیم دیگه هیچی نمیخوام. ادم نون نخوره اما اعصاب اروم داشته باشه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

گفتم وای بازم میگم سریع حذفش میکنم

انگار اسم این بیماری رو بیاری فقط مال تو هست همه میشناسنت که عصبی میشی🤕

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

ولی من توافقی جدا نمیشم انقدد اذیتش میکنم....شوهرم ادم خوبی نیست خیلی پسته ازش متنفرمم

من خیلی اذیت شدم 

برای ارامش روح و روانم مهریه بخشیدم حق طلاق گرفتم