2777
2789
والا ۴ماه هنوز خبرنیست میگن توافقی دوماه طول نمیکشه نمیدونم چرا اینجوریه

عجیبه 

ما از اون درخواست اولیه حدود ۸روز بعدش رفتیم مشاوره و همون جلسه اول دوتامون گفتیم میخواییم جدا بشیم 

و دیگه نیازی به اومدن جلسه مشاوره نداریم اونام قبول کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365451985] ازپیش خودت دارونخور حتما بروروانپزشک چون گفتی به مرگ فکر میکنم و.....اینها علائم ا ...

افرین عزیزم هیچکس اندازه خودت نمیتونه بهت کمکت کنه 

اصلا خودت رو توی خونه حبس نکن 

من از روزی که جداشدم شروع کردم دانشگاه رفتن الان ترم آخر ارشدمم باشگاه رفتن رو شروع کردن با دوستام کافه سفر...میرم چند ماه دیگه ام میخوام برم دنبال کار....اصلا خودم رو خونه نشین نکردم بخاطر همین رو حیم خراب نشده 

افرین عزیزم هیچکس اندازه خودت نمیتونه بهت کمکت کنه اصلا خودت رو توی خونه حبس نکن من از روزی که جداشد ...

اره چون فقط خودم هستم که میتونم حالم خودم خو ب کنم

افرین خیلی خوبه عزیزم

امیدورام همیشه موفق باشی 

[QUOTE=365451985] ازپیش خودت دارونخور حتما بروروانپزشک چون گفتی به مرگ فکر میکنم و.....اینها علائم ا ...

همین ترک کار هم ازعلائم افسردگی هست

من روان شناسم به حرف بد من گوش کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره چون فقط خودم هستم که میتونم حالم خودم خو ب کنم افرین خیلی خوبه عزیزمامیدورام همیشه موفق باشی

ممنون 

انشالله توهم یه زندگی خیییلی خوب در انتظارت باشه 

هیچکس از آینده خبر نداره گلم 🙂شاید یه روز برسه از اینکه از این آدم سمی جدا شدی خداروشکر کنی 

اینو یادت باشه تو یه آدم ارزشمندی و لیاقت بهترین. هارو داری🌹🙂 

همین ترک کار هم ازعلائم افسردگی هستمن روان شناسم به حرف بد من گوش کن

ممنونم از راهنماییتون

دوران سختی پشت سر گذاشتم و الان مجدد میخوام کارمو شروع کنم 

اتفاقا همین امروز کارم شروع کردم ولی الان احساس میکنم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم و همش گریه میکنم