2777
2789
عنوان

جاریم کادوی روز زن رو که پدرشوهرم داده پس داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8588 بازدید | 160 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا راست میگن انگور سبز نصیب گرگ بیابون میشهگاهی اوقات عروس گاهی اوقاتم پدرشوهرچقد شوهر جاریت بی ع ...

ما میگیم انگور خوبا شغال میخوره🤣🤣طبق ضرب المثلی که گفتید

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

فان بابا هیچ پدرشوهری ب عروسش ۱۵۰میلیون کادو روز زن نمیده

من بابام بهم 60 تومن داده اونم فکر کنم تولدم بود یا عید یا روز دختر اما پدر شوهر فکر نکنم چنین کاری بکنه 

به امید روزهای خوش 💝

من مثلا نث عروسم یک ماه دیگه عروسیمه 35روزه یه تماس سی ثانیه ای هم رد و بدل نشده بینمون

بعنوان کسی که ۱۷ سال زندگی متاهلی دارم بهت میگم خودت درگیر نکن تاجایی که میتونی بی خیال باش هیچ چیزی مهم تر آرامش خودت نیست .شوهرمن تمام مخارج زندگی پدرومادرش میده هفته پیش ۵۱ تومن هزینه بیمارستان مادرش داد دیشب دوتاخواهرشوهرام باهام حرف نزدن  فقط برای اینکه شب یلدا اونجا نرفتم بهم پشت کردن مادرشوهرم که با دادمیگفت زندگیت دست بکش بیا منو نگه دار .اگه بخوام به تک‌تک اینافکر کنم دیونه میشم

من مثلا نث عروسم یک ماه دیگه عروسیمه 35روزه یه تماس سی ثانیه ای هم رد و بدل نشده بینمون

چ توقعات عجیب غریبی داری

پدرشوهرتت بهت روز زنو تبریک بگه بهت زنگ بزنه 

حالا نهایتا خونششچن باشی دسته جمعی ی تبریک بگن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁