2777
2789
عنوان

جاریم کادوی روز زن رو که پدرشوهرم داده پس داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8645 بازدید | 160 پست

حتما پولداره 

ما لنگ ۵۰ میلیونیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرشوهرمن دیشب با حالت مسخره به شوهرم گفت پاشید برید بازم مامان داری منظورش مامان من بود

من مثلا نث عروسم یک ماه دیگه عروسیمه 35روزه یه تماس سی ثانیه ای هم رد و بدل نشده بینمون 

چرا حس میکنم تاپیک الکی و فیک هستکدوم پدری به دخترش این کادو میده ک بخواد حالا به عروسش بده

همون

اصلاً به پدر و پدرشوهر ربطی نداره روز زن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
پدرشوهر (نامزد) من حتی زنگ هم نزد تبریک بگه. پدرشوهره ک هیچچچچچ همون مادرشوهره هم همیطوووو

عقد کردین ؟ شاید چون فعلا گذاشتن رو حساب اینکه زن نیستی و اینا تبریک نگفتن

میلیون هزار تومن دیگه قابل کادو نیست😂

بگو به جون مادرمو پدرمو همه‌ی عزیزامو به قرآن و به پیر و پیغمبر و همه ی امامزاده ها و جون بچم راست میگم تا باور کنیم عکس موجودی کارتتو هم بفرست 

یه عکس از قرآن می‌زارم دست بزار روش قسم بخور راست میگی 

واقعا راست میگن انگور سبز نصیب گرگ بیابون میشه

گاهی اوقات عروس 

گاهی اوقاتم پدرشوهر

چقد شوهر جاریت بی عرضه ی که زنش به خودش اجازه داده همچین کاری بکنه،اون باید به خاطر عواقب کارش از شوهرش میترسید

بیچاره پدر شوهرت.

موضوع مبلغ نیست 

مهم یادکردنه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘