2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 129 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم کار اشتباهی نکردین شما متاسفانه بچه های الان تقی ب توقی میخوره میگن خودمونو...یا قهر میکنن میرن ی جایی چند روز ۲۷سالمه دست ی دخترو نگرفتم بعد تو مترو ۲تا دختر پسر بغل همم ینی چسبیده بودن بهم 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️نسل جدید خیلی متفاوت مثل ما نیستن کم تحملن خیلی ...روحش شاد خودتونو ناراحت نکنین خدابیامرزتش

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اینجوری نگید بهشالان فشار روانی خودش خیلی زیاده

ببین بد برداشت نکن منظورم اینه یه حرف ببین کار به کجا کشوند من خودمم بچه نوجوان دارم  

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ای کاش تذکر نمیدادی و کاری بهش نداشتی

از کجا‌میدونست اینجور میشه 

نوجوان بود نیاز به حامی و همراه داشت 

استارتر شما اشتباهی نکردی عزیزم خواهری کردی خواهرتون هم‌ یه فرشته بود که عمرش به دنیا نبود و رفت عمر همه ما کوتاهه یکی دیر تر به مسیر میرسه یکی زودتر 

خواهرتون زودتر به مسیرش رسید همه ما رفتنی هستیم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
چقد به اون طفلی سخت گرفتی که این بلا رو سر خودش اورد

چرا چرت و پرت میگی؟ 

16 ساله چه میفهمه از دوست پسر داشتن

اگه کسی بهش تذکر نده انقدر توی این سن احساساتی هستند که دوماه بعدش توی خونه خالی پیداش میکنند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

😔😔بله من.نمیخواستم اسیب ببینه استخونام درددارن روحم داره عذاب میکشه

درکت میکنم عزیزم  :) 

منم اجیم کوچیکه خیلی مراقبم توی تله ی پسر ها نیوفته

تو قطعا برای خودش میگفتی و نمیخواستی اینجوری پیش بیاد 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

😔😔😔توچشام نگاکن ببین من مردم

عذاب وجدان ادمو نابود میکنه 

ولی عزیزم دیگه کار از کار گذشته براش خیرات کن و اینکه خدا بهتون صبر زیاد بده خیلی سخته میدونم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
چرا چرت و پرت میگی؟ 16 ساله چه میفهمه از دوست پسر داشتناگه کسی بهش تذکر نده انقدر توی این سن احساسات ...

اولا که شما اروم باش من چرت پرت نمیگم اول تاپیک نخوندم بعدشم اگر همین خانم درست با خواهرش حرف میزد الان کار به اینجا نمیکشید 

خب عزیزم تو ک بد اونو نمیخاستی ناراحت نشی گلم خب بچه بوده داشت اشتباه میکرده تو اونو متوجه اشتباهش ک ...

😔😔😔خیلی ممنونم ازینکه درکم کردی .روحم داره دردمیکشه منم همراهش مردم خواهر کاش بشه زمانوبه عقب برگردونم