2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدخوراکترین آدم روی زمینم ها، اما اینجا هرچی اسم بردی عاشق همونام، انواع کباب دل، جیگر، دنبه ماهی گو ...

اش هم  بگیر نگیر داره خخخ

اش دو مدله با استخون و بی استخون 

استخون دار (گوشت داره و استخوان ریز که لای دندون میره)اصلا نمیخورم

ولی اونایی که رشته دارن وهمچییی مثل اش های بیرون اونااا عالییییییییی

اهااا نخوود هم دوست ندارم مثلا تو اش باشه برمیدارم یا زرشک اما نخوده با دیزی باشه میخوردم 

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

اش هم بگیر نگیر داره خخخاش دو مدله با استخون و بی استخون استخون دار (گوشت داره و استخوان ریز که لای ...

منم نخود کم میزنم، اما عاشق انواع آشی هستم که داخلش ماست و کشک باشه، فداش بشمه خودمه😂😂😂

تازه داشتم با حلیم قیمه ای که اون کاربر گفت کنار میامدم که اینو دیدم اخه ترخبنه چرا با سیرابی؟من دیگ ...

عروس خاله ی شوهرم لر هستن اولین بار اون برامون ترخینه با سیرابی درست کرد گفت اون شکلی درست میکنن اونا ...من که نخوردم ولی بقیه خیلی تعریف میکردن ازش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕