2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 133 پست
خیلی خیلی خیلی ممنونم😔😔من کشتمش توعذاب وجدان دارم میسوزم اتیش گرفتم

شما نکشتیش....همه تقصیر ها رو نندازید گردن خودتون

شما که از پنهان زندگی ایشون خبر نداشتید....

شاید دلش از همه چی پر پر بوده ک با ی تلنگرشما یهو اینکار رو کرده...

مثل لیوانی پر از ابی ک یهو با ریختن ی جرعه اب خیلی کم سرریز میشه..

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایط روحیت خوب نیست دلم نمیخوا که سرزنشت کنم چرا شما بزرگترها همیشه خودتون عاقل میدونین و با فشارها ...

عزیزم من بزرگش کردم😔😔دلم نمیخواست کسی ازم بگیرتش یاگولش بزنه😔😔😔من مردم عزیزم فقط جسمم زندس

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

سن بلوغ و دردسرهاش و زمونه هم عوض شدهالانم به بچها این زمونه هیچی نمیشه گفت....تو بگی ...ادم میندارن ...

خیلیییی ممنونم از راهنماییت..😔😔😔انگار دارن باسرب داغ غسلم میدن روحم ی گوشه نشسته وزاری میکنه کاش زبونم لال میشد

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اولا که شما اروم باش من چرت پرت نمیگم اول تاپیک نخوندم بعدشم اگر همین خانم درست با خواهرش حرف میزد ا ...

عزیزم من خودم که احساس بزرگ بودن دارم مطمئنم اکسم برگرده احساسی حرف بزنه خر میشم

همه بهم میگفتن نرو سمتش ادم خوبی نیست

من هی گوش نمیدادم و میرفتم

عاشقش بودما ولی اون فقط و فقط به رابطه فکر میکرد

انقدر میخواستمش که خود خدا هم بهم میگفت اشتباهه رد میکردم

الان یه حال روحی بشدت داغونی دارم

شب و روزم مشخص نیست تا دیر وقت گریه میکنم

فقط برای یه پسر بی ارزش  :) 

بابام بهم میگفت شبیه جنازه ها شدی

یکسال تمام من اسیب دیدم تا الان دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

روحش شاد نسل جدید خیلی عجیب غریبن جرعت تو گفتن هم نداره ادم چرااینجورین واقعا تنها مشگل شما نیست

😔😔😔😔گوه خوردم کاش میشدبرم پیشش بغلش کنم بگم خواهربدبختتوببخش من نمیخواستم کسی ازم بگیرتت😔

چقد به اون طفلی سخت گرفتی که این بلا رو سر خودش اورد

😔😔😔اینطوری نگو من نمیخواستم اسیب ببینه حتی مدرسه میرفت میگفتم هرکی توکلاست سرماخورد نزدیکش نشو ک نکنه سرمابخوری خیلی روش حساس بودم.آی جوجه ی قشنگم

تسلیت میگم عزیزم دیگه گریا و زاری فایده نداره حتما به نیتش قران بخونید خیرات بدید به نیازمندان صلوات و فاتحه براش بفرستید دوتاتون آروم می شید کی خودکشی کرد؟

وااااای استارتر تاپیکت واقعیه؟؟؟ قلبم ترک خورد 😭بهت تسلیت میگم غم خیلیییی سنگینیه 🖤🖤🖤

😔😔😔من روحم فوت کرده عزیزم جسمم متاسفانه زندس.الهی بحق حضرت فاطمه کسی مثل من سرش نیاد.تک تک استخونای بدنم دارن عذاب میکشن

عزیزم من بزرگش کردم😔😔دلم نمیخواست کسی ازم بگیرتش یاگولش بزنه😔😔😔من مردم عزیزم فقط جسمم زندس

منو ببخشید که با شما تند حرف میزنم 

من خودم درد کشیده ام زمانی که نوجوان بودم وقتی خواهرم با خانمای فامیل مینشستن صحبت میکردن ...تا من میرفتم اونجا منو از جمع بیرون میکرد و با من رفتار خوبی نداشت همین رفتار خواهرم باعث شد من بشم ی دختر منزوی و گوشه گیر و الان گاهی اوقات از خواهرم متنفرم بدم میاد ازش بخاطر اون رفتارا 

شما رابطتون با خواهرتون در چه حد بود با همدیگه صمیمی و ندار بودین ؟

اصلا عذاب وجدان نداشته بتشید!اصلاااابرای یه تذکر ساده خودتونو مقصر ندونیداونی که کشته اش اون پسره نه ...

😔😔😔😔چرامن طفل قشنگموکشتم هیچوقت وهیچوقت خودمونمیبخشم دارم میسوزم کسی نیس اب بریزه روم خاموشم کنه

😔😔😔اینطوری نگو من نمیخواستم اسیب ببینه حتی مدرسه میرفت میگفتم هرکی توکلاست سرماخورد نزدیکش نشو ک ...

معذرت میخوام که تند حرف زدم 

من خودم از بزرگترام که به خیالشون به خوبیم تصمیم گرفتن ضربه خوردم 

وااای عزیزم چقدر سخت منم خواهرمو از رست دادم تایپیکامو بخون درکت میکنم خیلی سخت درک میکنم غمتو

😔😔😔روح فرشته قشنگ شما اروم وشاد بحق امام حسین😔دارم میترکم عزیزم اخه من خودم بزرگش کردم

وااای عزیزم چقدر سخت منم خواهرمو از رست دادم تایپیکامو بخون درکت میکنم خیلی سخت درک میکنم غمتو

😔😔😔روح فرشته قشنگ شما اروم وشاد بحق امام حسین😔دارم میترکم عزیزم اخه من خودم بزرگش کردم