2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 133 پست
تسلیت میگم .چند سالش بود عزیزم

بسیارممنونم۱۶ بهار😔😔😔😔😔

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

خدا به دلتون صبر بده به حق فاطمه زهرا روحش شاد

خیلی خیلی خیلی ممنونم😔😔من کشتمش توعذاب وجدان دارم میسوزم اتیش گرفتم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتم بافلانی نگرد .فهمیدم بایع پسرهمسن خودش درارتباطه منم جلوشوگرفتم😔😔😔کاش زبونم لال میشد

خب عزیزم تو ک بد اونو نمیخاستی ناراحت نشی گلم خب بچه بوده داشت اشتباه میکرده تو اونو متوجه اشتباهش کردی ولی بازم اشتباه کرده ک خودشو نابود کرد و البت شما و مادرتون رو فقط خدا بهتون صبر بده گلم براش قرآن بخون 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

شرایط روحیت خوب نیست دلم نمیخوا که سرزنشت کنم 

چرا شما بزرگترها همیشه خودتون عاقل میدونین 

و با فشارهای زیادی که به خواهر یا برادر کوچکتر خودتون میکنین باعث نابودی اون میشین 

سن بلوغ و دردسرهاش و زمونه هم عوض شده

الانم به بچها این زمونه هیچی نمیشه گفت....تو بگی ...

ادم میندارن غلط کردن.....

زمان ما مادرمون باچوب و دمپایی کتک بارونمون میکردن جوریکه خودشون دست درد میگرفتن بعد

ی ساعت بعدش باهم چایی میخوردیم!!

خدا ب دلت ارامش بده.براش خیرات کن ک هم روح ایشون اشفته نباشه هم حال خودتون بهتر میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

روحش شاد 

نسل جدید خیلی عجیب غریبن 

جرعت تو گفتن هم نداره ادم 

چرااینجورین واقعا تنها مشگل شما نیست 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چی گفتی بهش چند سالش بود😭

گفتم بافلانی نگرد درستوبخون واینا😔😔😔😔چقد من بدبختم 

وااااای استارتر تاپیکت واقعیه؟؟؟ 

قلبم ترک خورد 😭

بهت تسلیت میگم غم خیلیییی سنگینیه 🖤🖤🖤

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
ای کاش تذکر نمیدادی و کاری بهش نداشتی

اینجوری نگید بهش

الان فشار روانی خودش خیلی زیاده

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

اصلا عذاب وجدان نداشته بتشید!

اصلاااا

برای یه تذکر ساده خودتونو مقصر ندونید

اونی که کشته اش اون پسره نه شما که خودتون رو مقصر بدونید

هر کس یه طور این دنیا رو ترک میکنه،وقتی قسمت باشه و عمرت تموم شده باشه هیچی جلوی مرگتو نمیگیره

شما مقصر نیستید

چقدر بچه‌های الان کم‌تحمل شدن ما با چه سختیا و کمبودایی زندگی کردیم اینا با یه تذکر خودشونو پرت میکن ...

😔😔😔تذکرای مادرانه چون خودم بزرگش کردم خو من خواهرشم نمیخواستم گزندش بهش برسه بدجور توبرزخ جهنمی گیرافتادم

خیلی خیلی خیلی ممنونم😔😔من کشتمش توعذاب وجدان دارم میسوزم اتیش گرفتم

نه عزیزدلم 

اصلا اینجوری فکر نکن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃