2777
2789
عنوان

اونایی که دوست پسرشونو به شوهر تبدیل کردن رنز موفقیتتون و بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینستا آشنا شدیم زیر ی پستی کامنت بازی کردیم بعد هم همو فالو کردیم و چت و تصمیم گرفتیم رل بزنیم ر ...

منم لانگم اما اصلا نگفت میاد میگیره حتی تازگیا میگه مریضم و شاید خوب نشم نمیدونم‌ داستان چیه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

ظاهری اخلاقی مثلا چجوری رفتار میکردی پیشش سرد یا خیلی گرم و صمیمی

ظاهری ک خب خوش اندام هستم چهره خوبی دارم 

تحصیل کرده ام 

خانواده‌ام هم وضع شون خوبه 

رفتارم هم گرم و صمیمی بود 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سیاست بلدی یاد منم بده بی سیاست ترین ادم دنیا منم

رمزش اینه که دعوا و جیغو داد نکنی هیچ وقت باهاش بعضی وقتا یه تعریف کوچولو ازش کنی هیچ وقت مطمئنش نکنی ازین ک تا همیشه باهاشی از همه مهم تر هیچ وقت نگی قصدم باهات ازدواجه صبر کن ببین مزه دهن خودش چیه اگه بگی قصدم باهات ازدواجه پریدهههههه معمولا اگ ازدواجی نباشه زیر یک  ماه خودش لو میده

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم