یه دنیا ممنون🤍😘
ببین عزیزم من الان تو رستوران کار میکنم به دو دلیل یک اینکه همه هزینههام با خودمه و اصلا نمیتونم کار نکنم دوم اینکه دانشجو هستم و جای دیگه کار پاره وقت که باهام کنار بیان بهم نمیدن
همزمان با درس و کار روی عزت نفس خودم هم کار میکنم و دوره خودآگاهی میگذرونم توی این سه ماه استعدادهای ذاتی خودم درمیاد به علاوه علم ثروت هم تدریس میشه
از طرفی این کار خیلی برام سخته اصلا کار کردن برای دیگران برام سخته دلم میخواد برم دنبال عشق و رویای خودم ولی نمیدونم چیه فقط حدودی میدونم خیلی ورزش و به خود رسیدن رو دوست دارم انشاءالله تا آخر سال معلوم میشه
الان خواهرم که تو کار سبزی و ترشی و مرباس اومده شهر ما میخواد کارشو اینجا گسترش بده به منم میگه بیا با هم کار کنیم نمیخواد بری یه عالمه سختی بکشی حرفه خودتو پیدا کنی و تلاش کنی توش خوب بشی بیا همین سفره پهنه دست به دست هم میدیم پول در میاریم ولی من کارشو دوست ندارم دلم میخواد کاری رو پیدا کنم که باهاش کیف کنم و بتونم سختیهاش رو قبول کنم... نظر شما چیه؟ شغل خودمو پیدا کنم و توش عالی بشم یا کار خواهرم رو دنبال کنم که دقیقاً مثل کار رستورانمه خوشم نمیاد ازش ولی بهم پول میده ؟
علاقه خودمو نمیدونم سردرگمم در موردش
ببخشید طولانی شد خیلی برام دغدغه شده این چند روز 🥺🙏🏻