2777
2789
عنوان

دوستمم داره بعد از طلاق دوباره ازدواج می‌کنه🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 37 پست
سلام به روی ماه تون ❤🥰بفرمایید

یه دنیا ممنون🤍😘

ببین عزیزم من الان تو رستوران کار میکنم به دو دلیل یک اینکه همه هزینه‌هام با خودمه و اصلا نمیتونم کار نکنم دوم اینکه دانشجو هستم و جای دیگه کار پاره وقت که باهام کنار بیان بهم نمیدن 

همزمان با درس و کار روی عزت نفس خودم هم کار میکنم و دوره خودآگاهی میگذرونم توی این سه ماه استعدادهای ذاتی خودم درمیاد به علاوه علم ثروت هم تدریس میشه 

از طرفی این کار خیلی برام سخته اصلا کار کردن برای دیگران برام سخته دلم میخواد برم دنبال عشق و رویای خودم ولی نمیدونم چیه فقط حدودی میدونم خیلی ورزش و به خود رسیدن رو دوست دارم ان‌شاءالله تا آخر سال معلوم میشه 

الان خواهرم که تو کار سبزی و ترشی و مرباس اومده شهر ما میخواد کارشو اینجا گسترش بده به منم میگه بیا با هم کار کنیم نمیخواد بری یه عالمه سختی بکشی حرفه خودتو پیدا کنی و تلاش کنی توش خوب بشی بیا همین سفره پهنه دست به دست هم می‌دیم پول در میاریم ولی من کارشو دوست ندارم دلم میخواد کاری رو پیدا کنم که باهاش کیف کنم و بتونم سختی‌هاش رو قبول کنم... نظر شما چیه؟ شغل خودمو پیدا کنم و توش عالی بشم یا کار خواهرم رو دنبال کنم که دقیقاً مثل کار رستورانمه خوشم نمیاد ازش ولی بهم پول میده ؟

علاقه خودمو نمیدونم سردرگمم در موردش

ببخشید طولانی شد خیلی برام دغدغه شده این چند روز 🥺🙏🏻

یه دنیا ممنون🤍😘ببین عزیزم من الان تو رستوران کار میکنم به دو دلیل یک اینکه همه هزینه‌هام با خودمه ...

عزیزم اگر به ورزش علاقه دارید، مدارک مربی گری بگیرید ...درس تونم تو همون تربیت بدنی ادامه بدین...در باشگاه ها میتونین مربی گری فیتنس و ...بکنین...

من بودم میرفتم دنبال رویام ...چون اگر برم رویای خواهرم، تا اخر عمرم حسرت میخورم که چرا رویای خودم را ول کردم..

انشاله علاقه هاتون را پیدا کنین به زودی🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم🩷

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دقیقاً همینه ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم 🥺🥰❤️

🤗🥰❤