2777
2789
عنوان

دوستمم داره بعد از طلاق دوباره ازدواج می‌کنه🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 37 پست
همون دیگه ،میگم خب اینم گیر میده بهت میگه مهم اینه مجرد باشه!

بگو اخلاقش و میخوای چیکار کنی

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

دیگه خودش تصمیم گرفته واسه زندگی خودش لج کنه

وقتی بعد از یه شکست هنوز عاقل نشده و معیارش برای ازدواج همچین چیز مسخره ایه،شما بیخیال شو

خبردار نیست که به جای اینکه حرص همسرسابقش دربیاد،داره خودشو بیچاره میکنه

انشاالله که مورد جدیدش تو زندگی خوب باشه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره با سر و به با سرعت جت میره تو چاهی ک درآمدن ازش کار فقط کاروانیان مصره😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
اینو وقتی میگن که به همون قبلی برگردی دراصل درمورد دوزپسر هست🤣

نه خوب این میگه اون گیر می‌داده

اینم مجرده درست

ولی خب یکی عین همونه در این تفاوت که اخلاقم نداره

حداقل یه آدم درست پیدا کنه باز طلاق نگیره ابروش بره

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

فقط میخواد قبلی رو بسوزونه!

بگو برو یه آدم خوب پیدا کن آخه سیگاری😂

عزیزم من شرایطم اینه چکار کنمخواستگار برات بیاد و دوسش داشته باشیاما اینا رو ازش بفهمی رد می‌کنی یان ...

هر دو موردی که گفتین نیاز داره که معاشرت کنین و امتحان کنین...مثلا برید بیرون دست به جیب نمیشه اصلا؟ و ...

مادرشم باید دید تا چه حد وابستگی آسیب میرسونه به رابطه...اگر خود پسر هم دائم کارها را گزارش به مادرش میده و یا تصمیم گیری اشتراکی دارند، حقیقتا باید گذاشتش کنار

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

هر دو موردی که گفتین نیاز داره که معاشرت کنین و امتحان کنین...مثلا برید بیرون دست به جیب نمیشه اصلا؟ ...

بخدا یکبار زنگ زدم بهش حرف زدیم

گفتن به خانوادت نگو

مامانش خط به خط حرفامو میدونستم😐

فقط متاسفانه دوسش دارم 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بخدا یکبار زنگ زدم بهش حرف زدیمگفتن به خانوادت نگومامانش خط به خط حرفامو میدونستم😐فقط متاسفانه دوسش ...

خیلی اذیت میشین تو زندگی مشترک 

این حیلی مهمه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام دختر گرانبها خوشحال شدم دیدمت 🥰❤️یه سوال شغلی برام پیش اومده خیلی مهمه برامامکانش هست همینجا ا ...

سلام به روی ماه تون ❤🥰

بفرمایید