2777
2789
عنوان

تنهایی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 38 پست
شاید حساس تر شده باشم و دقیقا بقیه باید بیشتر حواسشون باشه مگه هر آدم چند بار باردار میشه، اتفاقا تو ...

عزیزم من خواهرشوهرم برام ویارونه هم آورد ولی اونقدر اذیتم کرد با حرفاش که دچار استرس و شوک عصبی شدم و الان فقط دعا میکنم بچم سالم باشه .

خیلی اذیتم کرد من حاضرم محبت نکنن بهم اما اذیتم نکنن. محبت این مدلی چه فایده . خداروشکر کن که اذیتت نمی کنن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

درسته حرفتون، بله حتما رو خودم کار میکنم، ممنونم⚘️

😘😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خواهرشوهرم برام ویارونه هم آورد ولی اونقدر اذیتم کرد با حرفاش که دچار استرس و شوک عصبی شدم ...

اره باز حداقل جای شکرش باقیه😂 ممنونم، ایشالله نی نی ات به سلامت به دنیا میاد❤️

دقیقا وقتی صد تو برای بقیه میذاری توقع همدلی بیشتری داری منم دیگه هیچ وقت اون دختر گرم و با محبت ساب ...

دقیقا منتها خدا برای بعدش برنامه داره برا آدم 

کلا بعد هر سختی بعد هر آموزشی برنامه هایی منتظرم ونه 

بعد از اون روزها من خیلی تغییر کردم بد نشدم ها ولی اونقدر احساسی نبودم و بعدش شرایط زندگیم تغییر کردم از شهری که 20 سال توش زندگی کردم بالاجبار مهاجرت کردم و خیلی تغییرات دیگه ک اللن نگاه میکنم اگر همون آدم سابق بودم دوام نمی آوردم توی غربت 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
افرین به مادر شما، مدال زن نمونه سال مال ایشون، جام قهرمانی نادیده گرفتن خودشون هم مال مادر شما

واقعا هم مادراي قديم بايد مدال ميگرفتن خيليم روحيشون خوب بود و موفق بودن اتفاقا شما خودتو ناديده گرفتي كه انقدر زود افسرده شدي 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
واقعا هم مادراي قديم بايد مدال ميگرفتن خيليم روحيشون خوب بود و موفق بودن اتفاقا شما خودتو ناديده گرف ...

واقعا تو زنی! باردار هم هستی! که انقد روحیه ذلیلی داری که بخوای حال یه مادر باردار و خراب کنی و ادای عقل کل هارو در بیاری... دلم به حال بچت سوخت... به نظرم قبلش باید عقده هاتو درمان میکردی... پیش تراپیست برو حتما 

مادر من ٤ تا بچه داشت معلم هم بود و هيچ كمكي هم نداشت تازه اطرافيانشم براش زحمت بودن تازه انواع شربت ...

در ضمن من بیکار نیستم تو بارداری بنایی کردم کل خونه رو تمیز کردم خونه تکونی،پا گشا هم کردم، ترشی و خیارشور و اینا که کار خاصی نیس از نظر من، از چندین دانشگاه خارجی پذیرش دارم و الانم دارم درس میخونم... بحث همدلی فراتر از ترشی گذاشتنه درکش خیلی سخت بوده انگار 

عزیزمی جسارتا کدوم کشور می‌خواستید برید و چرا نشد اگر صلاح دونستید ج بدید ممنونم

المان، از چندین دانشگاه پذیرش گرفتم. پذیرش های خوب

ارز رفت بالا سفارت درست وقت نداد و نمیدونم حکمت چی بود 

المان، از چندین دانشگاه پذیرش گرفتم. پذیرش های خوبارز رفت بالا سفارت درست وقت نداد و نمیدونم حکمت چی ...

مطمعنا صلاح و مصلحت تون نبوده 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .