2777
2789
عنوان

تنهایی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست
من بحثم اصن قوی بودن یا نبودن نبود، من خودم بنایی کردم و دست تنها همه چی رو تمیز کردم غذا پختن که چی ...

درکت میکنم عزیزم منم هشت ماهه باردارم به غیر از شوهرم هیچکس واسه هیچکس ویارم مهم نبود و نیست جاریم یه بار تعارف زد فقط.خواهر شوهر و مادر شوهرمم حتی یه بار زنگ نزدن حالمو بپرسن به روی خودشون نیاوردن که باردارم مادرم بیچاره گرفتاره من توقعم از همه رسوندم به صفر واسم مهم نیست واسه تو هم مهم نباشه حداقل ناراحت نمیشی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم مبارک بارداری تون اینجور بچه ها خیلی روزی دار و پا قدم دار هستنحق داری انتظار داشته باشی ولی ...

ممنون که درکم کردید، همین کافی بود برام ❤️ بله خداروشاکرم بابت نی نی ام😍

عزیزمی جسارتا کدوم کشور می‌خواستید برید و چرا نشد 

اگر صلاح دونستید ج بدید ممنونم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

انسانها توی تنهایی قوی میشن عزیزم .

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
فکر کنم بخاطر بارداری که اصولا همین طوره حساس شدی. وگرنه قرار نیست که ما باردار شیم و دیگران وقت بیش ...

شاید حساس تر شده باشم و دقیقا بقیه باید بیشتر حواسشون باشه مگه هر آدم چند بار باردار میشه، اتفاقا تو روزای سخت توقع آدما میره بالا، همین طور که تو مریضی آدما توقع یه کاسه سوپ و یه حال و احوال کردن دارن. تو روزا سخت آدما اطرافیان شو خوب تر میشناسه

عزیزم از کسی توقعی نداشته باش سخته ها ولی اینجوری به نفع خودته انقدر اذیت نمیشی اگه دلت میگیره دوست ...

این کارا رو کردم اما از یه جایی به بعد گول زن خودته

شاید حساس تر شده باشم و دقیقا بقیه باید بیشتر حواسشون باشه مگه هر آدم چند بار باردار میشه، اتفاقا تو ...

من تو شرایط مشابه شما بودم با وجود کارمند بودن و شغل سخت خیلی انتظار همدلی از اطرافیان داشتم اما همه رو سرد کردن حتی مادرم .در صورتی ک من از هیچ تلاش و محبتی برای دیگران دریغ نمیکنم .

ولی گذشت و رفت اون روزها 

روزهای سخت تر هم اومد و رفت 

ولی منم دیگه اون آدم سراسر احساس سابق نیستم

مادر من ٤ تا بچه داشت معلم هم بود و هيچ كمكي هم نداشت تازه اطرافيانشم براش زحمت بودن تازه انواع شربت ...

افرین به مادر شما، مدال زن نمونه سال مال ایشون، جام قهرمانی نادیده گرفتن خودشون هم مال مادر شما 

این کارا رو کردم اما از یه جایی به بعد گول زن خودته

درسته حق داری👌

ولی چاره چیه؟ نمیتونی بقیه رو مجبور کنی که وقتی طرف نمیخواد دیگه نمیشه مجبورش کرد از بارداریت لذت ببر عزیزم از بچت لذت ببر باهاش حرف برن توالان اونو دازی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
من تو شرایط مشابه شما بودم با وجود کارمند بودن و شغل سخت خیلی انتظار همدلی از اطرافیان داشتم اما همه ...

دقیقا وقتی صد تو برای بقیه میذاری توقع همدلی بیشتری داری منم دیگه هیچ وقت اون دختر گرم و با محبت سابق نمیشم

درسته حق داری👌ولی چاره چیه؟ نمیتونی بقیه رو مجبور کنی که وقتی طرف نمیخواد دیگه نمیشه مجبورش کرد از ...

درسته حرفتون، بله حتما رو خودم کار میکنم، ممنونم⚘️