2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم📸🌈🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 19123 بازدید | 1111 پست
آره هم چند بار دیدمت هم شما منو چند بار دیدی 😂

یادم نمیمونه کدوم بودی😂

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اتفاقا خوشکلی صورتت اصلاح نمیکنی واسه همین

قربونت برم مرسی لطف داری 

آره تابحال اصلاح نکردم😁😅

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چرا یکی اومد فحشش داد

بی ادب گفتن تو بی فرهنگ به من فحش نیست ؟چقدر بدم میاد از پاچه خوارا ،چون نه حرف حالیشونه نه منطق ،ریپلی بعدیت رو نمی‌بینیم اونقدر تایپ کن که به حاجت دلت برسی چون من بیکار نیستم عین تو به چرندیاتت گوش کنم بدرود

چرا من از خودم راضی نیستم اصلا از خودم خوشم نمیاد همش در مورد خودم زشت پنداری دارم،احساس میکنم خیلی ...

از اثرات بلوغه 

شیرازیا همشون شکل توان؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
کاش دعوا میکردکامنتشو پاک کردچقد بعضیا بی فرهنگن واقعا متاسفمبچه ها من دیگه عکس نمیزارملطفا ب فحش نک ...

اسی ناراحت نباش

اون از ناپختگیش و شخصیتش یه حرفی زد

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

کوووو

دوباره گذاشتم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊