2777
2789
عنوان

باید ارزوی عروسیمو با خودم به گور ببرم بعد از فوت مادر شوهزم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 30 پست
خب تا هست چرا ی عروسی جم وجور نمیگیرید ک عقلا اون بنده خدا قبل مرگش عروسی پسرشو ببینه

ما خواستیم برای اخر این ماه تالار بگیریم😔😔😔😔

یعنی الان نمیشه کاری کرد از الان دارن برای مادرشون گریه میکنن اگه هم شوهرم راضی بشه الان عروسی بکنیم خواهر برادراش نمیزارن

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
همه دازن براش گریه میکنن به نظر شما بهش تو این شرایط بگم بیا عروسی کنیم؟!؟

از حالا نشیتن بالای سرش گریه میکنن؟خوب حالا که بنده خدا زندست 

دیگه خدای نکرده فوت کنه اتلیه و اینا برو بعدم بروسفر و  خونتون بخوای صبر کنی دوباره دوسال بعد یکی دیگه ممکنه فوت کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه عروسی گرفت چون مادر شوهرش پاشو از دست داده حالش بده بقیه گریه می کنن چه جوری میخاد عروسی بگیره اگه بگه عروسی بگیرین یک دلخوری پیش میاد میگن به فکر شرایط مادرمون نیس تااخر عمرش هی بهش میگن مادرمون افتاده بود تو رختخواب تو به فکر عروسی بودی حتی تو تهذیتش دلخوری پیش میاد حتی ممکنه شوهرش ناراحت بشه اصلا گیرن هیچی نگن خدایش عروسی بگیرن دیگه خوش نمیگذره چون مادره مریضه افتاده همه فکرشون پیش مادره هستن به نظرم آدم عروسی بگیره خوش بگذره 

عزیزم هرچی خدامصلحت بخاد،اگ‌مادرشوهرت چیزیش شد،ی مدت بعد مثلا ی سال بعد ب شوهرت بگو ی جشن مفصل تو تا ...

یه جوری نیست؟ اخه میگن بعد از زن شدن و زندگی کردن با شوهرش عروسی گرفت

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
ما خواستیم برای اخر این ماه تالار بگیریم😔😔😔😔یعنی الان نمیشه کاری کرد از الان دارن برای مادرشون گ ...

خب تالار نگیرید تو خونه اقوامی کسی بگیرید ک خونش بزرگع..تا زیاد ب زحمتم نیفتن

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

مادر خودم قندش بالاست. انسولین میزنه. 

از اول شکمو بود.. خیلی غذا براش مهم بود. 

همیشه میگم خانم ها مراقب باشید چاق نشید. پس فردا بچه هاتون گرفتار میشن. اصلا چطوری میخوان جابه جاتون کنند. 

خدایا همه بیماران را شفا بده 🤲

عزیزم دختردایی من دو سال تقریبا رفته بود سر خونه زندگیش اما بخاطر کرونا عروسی نگرفته بودن بعد دو سال کرونا که تموم شد یه عروسی مفصل مثل همه عروسیا گرفتن و همه رو دعوت کردن لباس عروس و اتلیه و همه چی شمام بعد سال مادرشوهرت عروسیتو برگزار کن حتما نذار شوهرت بی خیال بشه البته اگه عروسی برات مهمه و تو دلت میمونه بعدها