خونه اجاره کردیم همه چیمون تکمیل بود زد و یکی از اقوام فوت کرد ماهم برای احترام صبر کردیم
حالا دوباره رفتم همه تدارکات چیدم مادر شوهرم که چند ساله روی رخت خوابه و حالش بده و قندی داره و بر اثر قند پاشو از دست داده حالش وخیم وخیمه و همه بچه هاش دارن براش گریه میکنن و اصلا نمیتونه غذا بخوره و اگه این بمیره چند سال عذا داری میکنن باید ارزوی عروسیمو با خودم به گور ببرم😞😞😞😞مامانم میگه اگه فوت کرد باید بدون عروسی بری سر خونه زندگی منی که این همه ارزوی عروس شدن رو داشتم..
دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم هرچی خدامصلحت بخاد،اگمادرشوهرت چیزیش شد،ی مدت بعد مثلا ی سال بعد ب شوهرت بگو ی جشن مفصل تو تالار بگیره همروهم دعوت کنه،بگین سالگرد ازدواجونه،یاهم ازاول عروسی کنین الان ترند شده دیگ.خوده من تو سالگرد عروسیمم لباس عروس پوشیدم ارایشگاه اینا ماشین تزیین شده..چ اشکال داره فقط ی مدت میندازین عقب غصه هیچو نخور الانم بحث عروسی رو نگو اصلا چونشوهرت حال روحیش خوب نیس و خدای نکرده فاجعه پیش میاد