2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم📸🌈🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 19122 بازدید | 1111 پست
چیشد مگه کسی دعوا کرد؟

کاش دعوا میکرد

کامنتشو پاک کرد

چقد بعضیا بی فرهنگن واقعا متاسفم

بچه ها من دیگه عکس نمیزارم

لطفا ب فحش نکشید بنده رو😐

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییییی😍من پوستم صافه بزا بیرارایش بدم

اره امتحان کن 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چرا اینجوری میگیاتفاقا چهره زیبا و نچرالی داریو اون لبخند دلنشینت متاسفانه من تو حدس سن خوب نیستم

فداتشم شما لطف داری عزیزم🥺💜🥰😍

۱۹ هستم

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چرا من از خودم راضی نیستم اصلا از خودم خوشم نمیاد همش در مورد خودم زشت پنداری دارم،احساس میکنم خیلی بدم خیلی زشتم خیلی...اصلا از خودم راضی نیستم اصلا🙃😢😢

آروم باش کسی چیزی نگفتهحساس شدی

کامنتشو پاک کرده

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋