2777
2789
سوالتو بپرس

۳ماه کار آموز بودم الان ۱ ماهه باهام قرار داد بستن تو این مدت سند دریافت پرداختو حقوق دستمزد سند زدن بیمه و چک کردن و سند تنخواهو ارزش افزوده و مغایرت گیری بانکا و معاملات فصلی ک تو سامانه مودیان رد کنم رو یادم دادن حالا ب نظر شما نسبت ب منی که صفر بودم هیچی بلو نبودم خوب یادم دادن؟ شرکت هلدینگ پیمانکاری هست و در طول روز بیشتر کارم سند زدن و مغایرت گیری هس مدیر مالیمون گف زمانش برسه مثه معاملات فصلی بقیه چیزام یادت میدم میشه نظر کلیتونو بگید؟ امروز مدیرم گف تو بیشتر الان حالت کمکی هستی ک بیشتر سند زدن و مغایرت هارو میده انجام بدم اینو گف یجوری شدم بنظرتون ارزش داره بمونم یا ن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳ماه کار آموز بودم الان ۱ ماهه باهام قرار داد بستن تو این مدت سند دریافت پرداختو حقوق دستمزد سند زدن ...

به نطرم تو مدت سه ماه خوب یاد دادن .ولی یادت باشه اگه میخواهی یه حسابدار قدر بشی که حقوق خوبی بتونی بگیری و رشد داشته باشی .یه جا نمون . چون از صفر رفتی و اینا رو یادت دادن تا مبحث های بعدی که بخوان یادت بدن طولش میدن. و احتمالا حداقل یه سالی چیز جدیدی بادت نمیدن. برو پرس وجو کن و بگرد این دفعه میگی من اینا رو بلدم میخوام قسمت های دیگه رو به عنوان کار اموز یاد بگیرم .ببین پیدا میکنی؟ تا جای جدیدی پیدا نکردی اینجا رو رها نکن .ولی حتما برو پیگیرش باش که جای بهتر و بالاتری پیدا کنی .یه جا بمونی پیشرفت ات کم میشه و در جا میزنی .اگه حسابدار توانمندی بشی یقین بدون حقوق های بالایی بهت میدن که از یک کارمند ساده خیلی بیشتره. سعی کن مباحث مربوط به مالیاتی ها رو هم یاد بگیری خیلی به دردت میخوره .حتما جایی برو اینو یاد بگیری تو همه جا بکارت میاد و موقع استخدام راحت قبولت میکنن

به نطرم تو مدت سه ماه خوب یاد دادن .ولی یادت باشه اگه میخواهی یه حسابدار قدر بشی که حقوق خوبی بتونی ...

خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین امیدوارم خدا براتون جبران کنه ❤️🙏🏻