2777
2789
عنوان

این حرومه بنظرتون یا حلال

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 49 پست
من که شارژ صدی میخرم همیشه

دارم میگم انتقال!انتقال فرق داره اول فکر کن بعد حرف بزن 🤦🏻‍♀️

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
آی کیو خودت کف پاته که میگی براش شارژ بخرم خطرناکهاینو ب مرغ پخته بگی خندش میگیرهمشخصه دنبال بهونه ا ...

آدم مریض به چه اجازه ای راجع من تاپیک زدی ؟من حتی چندین میشد تو تاپیکت نظر بنویسم عقب مونده بچه ها گفتن تحت هیچ شرایطی براش خرید شارژ انجام نده فقط انتقال بده همون شارژیو که فرستاده انتقال بده بدون کارت و زدن رمز اوکی ؟عقب افتاده هر چی برات توضیح میدم نمی‌فهمی غلط اضافی می‌کنی در موردم تاپیک میزنی ؟خدا تو رو شفا نمیده چون انگل ها باید رو کره خاکی باشن .....

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم مریض به چه اجازه ای راجع من تاپیک زدی ؟من حتی چندین میشد تو تاپیکت نظر بنویسم عقب مونده بچه ها گ ...

چندشم میشد تو تاپیکت نظر بدم *

آی کیو خودت کف پاته که میگی براش شارژ بخرم خطرناکهاینو ب مرغ پخته بگی خندش میگیرهمشخصه دنبال بهونه ا ...

چندشم میشه تو تاپیکت نظرم بدم ولی تو غلط اضافه کردی در موردم تاپیک زدی از بس درگیر منی پیگیر منی ولی من محل به یه عقب مونده ای مثل تو نمیدم از بس چیپ و بی لولی در شأن من نیست بیام تو تاپیکت اوکی ؟حالا تو هی منو تگ کن در موردم تاپیک بزن زنیکه بیکار خیلی پیگیر منی !کمتر چندش باش !

دنبال بهانست ندهخودشو گول میزنه🤣

تعطیله بالا خونه ت ؟پس چرا تاپیک زدم و پرسیدم ؟ !گفتم شماره کارت خطریه اگرنه که یکی از بچه هاکد داد و خط طرفو شارژ کردم الان یه کم از مغزت کار بکش بعد قضاوت کن