2777
2789
عنوان

این حرومه بنظرتون یا حلال

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 49 پست

بابا این میخاد خودشو راضی کنه پول حرومو بخوره وگرنه چند نفرمون هی داریم میگیم شمارشو مستقیم شارژ کن میگه خطرناکه😂

متفرق شید دوستان

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کارتت بانک تجارته، از طریق اپش میتونی تا صدتومن شارژ بفرستییا اینکه ده تومن ده تومن بفرست

آخرش مجبورم ده تومن ده تومن بفرستم تهشم به خاطر تراکنش زیاد ارور بده مالیات هم نصف شارژو میخوره واقعا با کارت خطرناکه ؟آخع میگن بعضیا شگردشونه همین جا گفتنبا کارت نفرستم سر همین گیرم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

با کد ستاره یک مربع هم میتونی واسش شارژ صدی بخری

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

بابا این میخاد خودشو راضی کنه پول حرومو بخوره وگرنه چند نفرمون هی داریم میگیم شمارشو مستقیم شارژ کن ...

متفرق می‌شدی نظر نمی‌دادی 

کافر همه را به کیش خود پندارد 

من اگه میخواستم بخورم چرا بیام نظر بپرسم ؟آی کیو باید کف پا باشه که نتیجه تحلیل اینجور باشه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
آخرش مجبورم ده تومن ده تومن بفرستم تهشم به خاطر تراکنش زیاد ارور بده مالیات هم نصف شارژو میخوره واقع ...

من نشنیدم تا حالا که خطری داشته باشه:/

باز نمیدونم ممکنه خطرناک باشه به گوش من نخورده باشه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

آخرش مجبورم ده تومن ده تومن بفرستم تهشم به خاطر تراکنش زیاد ارور بده مالیات هم نصف شارژو میخوره واقع ...

بابا خود کارتتو که قرار نیست بفرستی قراره با کارتت خرید کنی. اگه سنت کمه بده مامان بابات خودشون بلدن چیکار کنن.

من نمیدونم چرا شما کودکان میاین نی نی سایت مامان باباتون نظارت نمیکنن رو گوشیتون؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

با کد ستاره یک مربع هم میتونی واسش شارژ صدی بخری

بذار امتحان کنم 

متفرق می‌شدی نظر نمی‌دادی کافر همه را به کیش خود پندارد من اگه میخواستم بخورم چرا بیام نظر بپرسم ؟آی ...

آی کیو خودت کف پاته که میگی براش شارژ بخرم خطرناکه

اینو ب مرغ پخته بگی خندش میگیره

مشخصه دنبال بهونه ای. خودتو راضی کنی حلاله. از عنوانت هم مشخصه .بقیه نظرات هم همینو گفتن برو بخون

بابا خود کارتتو که قرار نیست بفرستی قراره با کارتت خرید کنی. اگه سنت کمه بده مامان بابات خودشون بلدن ...

28سالمه آخه عقب مونده عقل نداری زر نزن دیگه 

یه دفعه مگی حروم خور یه دفعه میگی بچه به نظرم خفه شی سنگین تره اوسکول موندم با کدوم عقلت معلم باشی درس اوسکولی میدی به بقیه حتما 😂به خودتم میگی مهربون جالبه ....🤣

آی کیو خودت کف پاته که میگی براش شارژ بخرم خطرناکهاینو ب مرغ پخته بگی خندش میگیرهمشخصه دنبال بهونه ا ...

به نظرم خفه سنگین تره چون هر چی بهت توضیح بدم عقب مونده ای نمی‌فهمی 🤣

آی کیو خودت کف پاته که میگی براش شارژ بخرم خطرناکهاینو ب مرغ پخته بگی خندش میگیرهمشخصه دنبال بهونه ا ...

یادم رف بگم که علاوه بر اوسکولی یادت باشه دختری مثل تو که دوست پسر داشتهتپ سنای 15سالگی بهتره ادعای ایمان نکنه 😂🤣تو اصلا معنا حرام رو نمی‌فهمی بهتره خفه شی 

من اومدم نظر سنجی میکنم چجوری برگردونم باز مثل اوسکولا میگه حرومه خودتو قانع می‌کنی میگم محدودیت انتقاله مثل احمقا میگی کارت به کارت کن در حالیکه بچه های همین سایت توضیح دادن تو انتقال شارژ شماره کارت نخواین توضیح دادن که چرا خطرناکه راستی گفتی مرغ پخته باید بگم از مرغ پخته هم احمق تری بای😂