2777
2789
عنوان

مامانم خیلی غر میزنه واقعا

456 بازدید | 20 پست

بابام از ۶ صبح میره سرکار بعد عصر میاد یکم میره بیرون تا ۹ و ۱۰ شب

بعد ک میاد خونه همش اذیتیه خونمون گناه داره این مرد

الان خواست بخوابه تلویزیونو بست مامانم شروع کرد غر زدن میگه ن ما بچه کوچیک داریم همتون رفتین بخوابین من اذیت میشم

ب بابام گفت برو تو اون اتاق بخواب اون اتاقم اصن قالی نداره یکیشم اتاق منه

بابام کلا عادت نداره تو اتاق بخوابه تازه ب مامانم گفت بیا تلویزیونو روشن اگه میخوای

عصبی میشم از مامانم بابام گنا داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای یه مادر...یه همسر خیییییییلی سخته که شوهرش از 6 صبح بره تا ده یازده شب...

مادرت بیشتر به توجه شوهرش نیاز داره...این رو وقتی ازدواج کردی و بچه دار شدی متوجه میشی...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

مامانا از بس تنهان و باباها براشون وقت نمیذارن افسرده شدن و مدام غر میزنن

به بابات بگو براش وقت بزاره ببردش بیرون کادو بخره محبت کنه 

بعد ببین بازم مامانت غر میزنه

برای یه مادر...یه همسر خیییییییلی سخته که شوهرش از 6 صبح بره تا ده یازده شب...مادرت بیشتر به توجه شو ...

میدونی

میدونم

ولی میدونی مامانم همیشه میاد میگع خیلیم ازش راضیه و خیلی باهم اوکین نمیدونم دیگ

مامانا از بس تنهان و باباها براشون وقت نمیذارن افسرده شدن و مدام غر میزننبه بابات بگو براش وقت بزاره ...

از بابام انتظار اینکارارو نباید داشته باشه

ببین کسی که از ۱۳ سالگیش کار کرده

هزارتا مشکل جسمی داره واقعا نباید انتظار داشته باشی روحیه داشته باشه

میدونیمیدونمولی میدونی مامانم همیشه میاد میگع خیلیم ازش راضیه و خیلی باهم اوکین نمیدونم دیگ

نمیتونه بیاد با بچش درد دل کنه که...نمیتونه بگه که باباتون چه توقعاتی دارم که ابهتش پیش شما خدشه دار نشه...قدر مامانت رو خییییلی بدون...و ای کاش ای کاش بابات بیشتر براش وقت بزاره و بهش توجه کنه..

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
میدونیمیدونمولی میدونی مامانم همیشه میاد میگع خیلیم ازش راضیه و خیلی باهم اوکین نمیدونم دیگ

ولی روحه مامانت خسته و افسردست حالا هر چقدرم ک بظاهر بخاد خودشو قوی و راضی نشون بده

از بابام انتظار اینکارارو نباید داشته باشهببین کسی که از ۱۳ سالگیش کار کردههزارتا مشکل جسمی داره واق ...

انتظار نداره که ابراز رضایت میکنه میدونه باباتم شرایطشو نداره ولی بنده خدا نیاز ب شادی و تفریح داره