چرا ۵ تا داداش پدرومادرم داره منتها این میخاد تهران باشه میگه مشهد نمیرم
این داداش ها بوی از غیرت و مردانگی بردن که خواهرشون طلاق گرفته نباید خونه زنوشوهر توخونه ی شهر دورتر از خودشون باشه والله من عقد کرده طلاق گرفتم داداشم تا یکسال میگفتن تنها نرو جایی ماهستیم زن هامون با خواهر مامان برو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما هم بهتره راجب تعداد و محدودیت همسردر ازدواج موقت (صیغه تحقیق کنید )تفسیر شمارو قبول ندارم بودن خ ...
مهم نیست ک بخونی یا جواب بدی چون کلا استدلال شما غلط من نگفتم چند همسری با رعایت عدالت درسته گفتم حتی خود قرآن هم گفته هیچکس نره سمتش چون نمیتونه اینو رعایت کنه صیغه رو هم ک همه میدونن تکلیفش روشنه کلاه شرعی تو جامعه امروزی ....فکر نکنم هیچ زنی هم ازش دفاع کنه مگر به نفع خودش باشه حداقل اگر چیزی میخونید درست و کامل بخونید بعدا دربارش حرف بزنید تنها چیزی ک بعضیا اینجا بلدن همین ۴۰ تا زن تا صحبت دین و حجاب میشه