2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1379 پست
چرا ۵ تا داداش پدرومادرم داره منتها این میخاد تهران باشه میگه مشهد نمیرم

این داداش ها بوی از غیرت و مردانگی بردن که خواهرشون طلاق گرفته نباید خونه زن‌وشوهر توخونه ی شهر دورتر از خودشون باشه والله من عقد کرده طلاق گرفتم داداشم تا یکسال میگفتن تنها نرو جایی ماهستیم زن هامون با خواهر مامان برو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دین اسلام کتاب اش قرآن هست.تو قرآن عدد ۴۰ نیومده فقط عدد ۴ اومده اونم برای شرایط خاص و بلافاصله بعدش ...

شخصی زن داره و از امام رضا درباره صیغه میپرسه.امام رضا در جوابش میگه تو زن داری

نه اگر کلاه خودمو قاضی کنم منم بی تقصیر نیستم

مرسی که میبینم برا اولین بار یکی تو نینیسایت گفت منم بی تقصیر نبودم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
ببین یه چیزی رو از من یادگاری داشته باش با مردجماعت نباید رو در رو بجنگی باید وارد جنگ فرضی بکنیش یه ...

خب اون دوستت داشته عزیزم نمی‌خواسته که بری 

وگرنه اگه مردی آدمو نخواد براحتی راهو باز می‌کنه بری 

و  هیچ تلاشم نمیکنه اگه کسی دلش با آدم نباشه این کارا 

هم جواب نمیده

شما هم بهتره راجب تعداد و محدودیت همسردر ازدواج موقت (صیغه تحقیق کنید )تفسیر شمارو قبول ندارم بودن خ ...

در نظر ایشون فقط خودشون وخانمهای چادری خوب مطلقن ولا غیر!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
شما هم بهتره راجب تعداد و محدودیت همسردر ازدواج موقت (صیغه تحقیق کنید )تفسیر شمارو قبول ندارم بودن خ ...

مهم نیست ک بخونی یا جواب بدی چون کلا استدلال شما غلط من نگفتم چند همسری با رعایت عدالت درسته گفتم حتی خود قرآن هم گفته هیچکس نره سمتش چون نمیتونه اینو رعایت کنه صیغه رو هم ک همه میدونن تکلیفش روشنه کلاه شرعی تو جامعه امروزی ....فکر نکنم هیچ زنی هم ازش دفاع کنه مگر به نفع خودش باشه حداقل اگر چیزی میخونید درست و کامل بخونید بعدا دربارش حرف بزنید تنها چیزی ک بعضیا اینجا بلدن همین ۴۰ تا زن تا صحبت دین و حجاب میشه