2777
2789
عنوان

این حرومه بنظرتون یا حلال

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 49 پست
منم همینو میگم و اتفاقا قصدمم از اول انتقال شارژ بود اما محدودیت داره ما دیگه خسته شدیم از اینکه هر ...

بابا چرا انتقال میخای بدی خب مستقیم براش شارژ کن خطشو همینجور که اون اشتباهی خط تورو شارژ کرده 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم محدودیت انتقال داره خب انتقال نده!شما از کارت بانکی برای شماره ایشون ۱۰۰ تومن شارژ مستقیم بخر. ...

گفتن با کارت خطرناکه بچه های سایت 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
متوجهی میگم محدودیت انتقال داره بچه ها گفتن با کارت نفرس خطرناکه دیگه از سر ناچاری بهش گفتم چجوری بف ...

هر جوری شده بفرست براش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
گفتن با کارت خطرناکه بچه های سایت

وااا چه خطری😐 چند سالته عزیزم؟بچه سالی؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

دوتا ۵۰ تومن شارژ بفرس براشاگه اون راضی باشه حلاله در غیر اینصورت حرامصبرکن تا جواب بدهپیگیر باش

میگم تا ده تومن محدودیت داره تو میگی 50تومن ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
شمارشو که داری صد تومن همون شماره رو شارژ کن

منم همینو بش گفتم قبول نمیکنه

الان رفتم نگاه کردم با برنامه ی تاپ‌ میتونی تا صد تومن واسه هر شماره ای خواستی شارژ بخری.

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو