mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 عنوان کاپشنم اندازه نیست چیکار کنم 149 بازدید | 23 پست از اینستا سفارش دادممیگن امکان مرجوعی و تعویض وجود ندارهمن همین که رسید دستم بهش پیام دادم😐اصلا جلوی کاپشنم بسته نمیشهچه غلطی کنم😂😭مامانم پارم میکنه… خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 امروز | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 توی ویسش گفته متاسفانه تعویض و پس نداریم اصلا ولی بزارید چک کنم ببینم سایر بزرگتر داریمچون من ۲ میلیون پول دادم…این یعنی چی؟بالاخره میتونم پس بفرستم سایر بزرگتر بردارم یا خیر خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 7715 توی ویسش گفته متاسفانه تعویض و پس نداریم اصلا ولی بزارید چک کنم ببینم سایر بزرگتر داریمچون من ۲ م ... بزاد چک کنه برات اگه داشت مرجوع بزن یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 کلا یپشو نبند یا بین لباساتو گم و گورش کن نه مامانم دید😂کاپشنم کراپ هست…اون به کناراصلا بسته نمیشهههه آنقدر تنگههههه🤣مامانم بهم گفت دستتو ببری بالا شبیه سوتین میشه این چیه😂😭 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
قهوه_موکا عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1061 نه مامانم دید😂کاپشنم کراپ هست…اون به کناراصلا بسته نمیشهههه آنقدر تنگههههه🤣مامانم بهم گفت دستتو بب ... تو دیوار بفروش سایز چنده؟
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 بزاد چک کنه برات اگه داشت مرجوع بزن چک کرد گفت داره الان منظورش چی بود؟میتونم برگشت بزنم سایر بزرگتر بفرستن؟🫠من ساعت ۲ تحویل گرفتم فک کنم همون لحظه پیام دادم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 خب دختر سایز خودتو نمیدونیی اصلا سایزمو نپرسیدمنم فکر کردیم فری سایزهععع😭🫠 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4672 تو دیوار بفروش سایز چنده؟ L خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
sasasassssss عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 791 اصلا سایزمو نپرسیدمنم فکر کردیم فری سایزهععع😭🫠 😂اخ ننه بمیرم برا دلت خو خودت باید بگی اون حواسش نبوده حتما