2777
2789
عنوان

کاپشنم اندازه نیست چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست

خب بهش بگو سایز بزرگتر برام بفرس هزینه ارسال مجددشو میدم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بهش بگو سایز بزرگتر برام بفرس هزینه ارسال مجددشو میدم

ممنون

امیدوارم قبول کنه

قبول نکنه چیییی؟😂😭

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
ممنونامیدوارم قبول کنهقبول نکنه چیییی؟😂😭

بهش بگو حالا احتمالا قبول کنه اگه بگی هزینه ارسال و مرجوعی رو خودم میدم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

چک کرد گفت داره الان منظورش چی بود؟میتونم برگشت بزنم سایر بزرگ‌تر بفرستن؟🫠من ساعت ۲ تحویل گرفتم فک ...

پیام بده بگو فردا مرجوع کنم برام میفرستینش

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
😂اخ ننه بمیرم برا دلت خو خودت باید بگی اون حواسش نبوده حتما

اصلا نپرسید 

توی ویدیو هایی هم که میزاشت نداشته بود سایز بندی

برا هیچکدوم از کاپشنا نمیگفت😂😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
سایز تو نگفتی و همین جوری سفارش دادی من اگه به جای مامانت بودم حسابتو می‌رسیدم

نگران نباشید ، تا دقایقی دیگر حسابمو میرسه😂🫠

اخه نگفتتتت چه سایزی میخوای

یا اصلا نگفت سایزبندی داره فک کردم فری ستیزه

نگران نباشید ، تا دقایقی دیگر حسابمو میرسه😂🫠اخه نگفتتتت چه سایزی میخواییا اصلا نگفت سایزبندی داره ...

خب خودت باید میپرسیدی دیگه  حالا که گذشت و مامانتون بهت یاد میده دفعه ی دیگه باید چیکار کنی   

خب خودت باید میپرسیدی دیگه حالا که گذشت و مامانتون بهت یاد میده دفعه ی دیگه باید چیکار کنی

تشکر😂🥹بله بله