2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم نمیخام با مامانت زندگی کنم ک فکر نکنه بدجنسم 🫠🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 113 پست
الان یهو عوض شدی؟؟معمولا موقع ازدواج خیلی تحقیق میکنن فکر میکنن جوانب رو میسنجن شما همه اینا رو گذاش ...

یهو عوض نشدم آدما طرز فکر و عقایدشون ممکنه توی لحظه با دونستن چیزی عوض بشه اون موقع نمیدونستم الان فهمیدم سخته 

لعنتی عوض شو 

میگم تظاهره چون حسودی می‌کنه اگه واقعا منو دوست داشت حسودی میکرد بهم؟؟

چیکار کرده حسودی کرده؟

اشکالی نداره نمی‌تونی تحمل کنی برید توافقی جدا بشید تموم بشه بالاخره شوهرتم پسر همین مادره

نمیشه که خرت از پل گذشت پسر رو بخوای و مادرش پیف پیف بشه

شروط قبل عقد باید رعایت بشه چه برای دختر چه برای پسر

من یه سری اولویتها دارم قبل ازدواج مطرح می‌کنم قبول نکنه میرم سراغ بعدی اگر بزنه زیرش ادامه هم بدم دیگه هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صب تاپیک زده همه گفتن نه یهو یادش افتاده تصمیمش عوض کنه

همون پس😅🤣   

اره الان رفتم‌دیدم 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

درسته ولی همین که صداقت داشته گفته خودش خیلی خوب بوده شاید خواستگاری ده نفر رفته فقط این خانم موافق ...

ولی یه چیزی بگم این پسر بدرد نمیخوره 

پسری که شرط ازدواجش مادرش باشه کل زندگیش دست مادرشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
صب تاپیک زده همه گفتن نه یهو یادش افتاده تصمیمش عوض کنه

برو تاپیکای زمان خاستگاریم بخون تا بدونی واقعا نمی‌دونستم دارم شرایط بدی رو قبول میکنم 

اون تاپیک هم زدم چون میخاستم کاربرا بیان بگن از چه جوانبی ممکنه بد بشه تا همونارو به شوهرم بگم قانع بشه

لعنتی عوض شو 

یهو عوض نشدم آدما طرز فکر و عقایدشون ممکنه توی لحظه با دونستن چیزی عوض بشه اون موقع نمیدونستم الان ف ...

پس اگه خواست طلاقت بده ناراحت نشو 

چون اونم‌ نظرش با دونستن یه سری چیزا ممکنه عوض بشه...

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خب اگه قبول نکنه خودم جدا میشم چون فهمیدم اشتباه کردم

خیلیم عالی 

موفق باشی

پس اگ شوهرم کتلت زد یا خیانت کرد بپذیر که آدما اشتباه میکنن

لطفا ماستا رو نریز تو قیمه ها  اصلا خواسته ی شوهر استارتر یه خواسته ی نامعقول و غیر منطقی هست دلیلی نداره پای این تصمیم غلط وایسه 

ولی واقعا درک‌نمیکنم‌مادرایی مثل مادر نامزدت رو من خودم دوتا پسر دارم تا وقتی پیش خودمن که روشون حسا ...

من خودمم پسر دارم ۳۸سالمه پسرم نوزده سالشه .اتفاقا خود من اگه یه روزی مادرشوهر بشم خودم بیشتر نمیخوام پیش پسرم و عروسم باشم حتی اگه عروس هم بخواد.اما روحیات افراد متفاوته اکثر خانما بعد ۵۰خصوصا اگه همسر هم نداشته باشن احساس بی پناهی میکنن و الا هر کی دوست داره خانم خونه خودش باشه.و گرنه مادرشوهر که از کره ماه نیومده همین ماها بالاخره مادرشوهر میشیم.همه شون که مشکل روانی ندارن .به نظرت آیا عروس های ما سال ها بعد از مادرشوهر نمینالن چرا مینالن شاید فقط دغدغه ها متفاوت بشه والا داستان عروس و مادرشوهر همچنان پابرجاست

لطفا ماستا رو نریز تو قیمه ها اصلا خواسته ی شوهر استارتر یه خواسته ی نامعقول و غیر منطقی هست دلیلی ...

خواستش اگر غیر معقول بود قبول نمی‌کرد 

چاقو زیرگلوش بود؟

دیگه پسره میموند و خواسته غیر منطقی خودش 

خواستش اگر غیر معقول بود قبول نمی‌کرد چاقو زیرگلوش بود؟دیگه پسره میموند و خواسته غیر منطقی خودش

حالا اشتباه کرده قرآن خدا که غلط نشده دلیل نمیشه زندگیش رو تباه کنه جنگ اول به از صلح آخر وقتی مشخصه زندگی توی یک واحد شدنی نیست چرا بره بعد از چند سال جنگ و دعوا و هزار بدبختی جدا شه پس بهتره از همین الان حرفشو بزنه تا کار به اونجاها نکشه 

حالا اشتباه کرده قرآن خدا که غلط نشده دلیل نمیشه زندگیش رو تباه کنه جنگ اول به از صلح آخر وقتی مشخصه ...

خب ماهم میگیم بره بگه من نمیتونم  نه اینکه به شعور طرف توهین کنه بگه نه من فکرکردم منظورت اینجوریه

بره راست و حسینی بگه من نمیتونم

یا میشیننن فکر میکنن دنبال چاره می‌گردن

یا جدا میشن

خب اگه قبول نکنه خودم جدا میشم چون فهمیدم اشتباه کردم

آفرین عزیزم اما بدون شوهرت اگه مرد زندگی باشه کار به جدایی نمیکشه و شرایطو درک میکنه وحتی مادرش هم اگر آدم درستی باشه حتما بابت این خواسته ی منطقی که داری نمیذاره کار به جدایی بکشه 

خب ماهم میگیم بره بگه من نمیتونم نه اینکه به شعور طرف توهین کنه بگه نه من فکرکردم منظورت اینجوریهبر ...

اتفاقا اگه اونجوری بگه بهتره چون سوء تفاهم تلقی میشه ولی اگه بگه الان فهمیدم اشتباه کردم ممکنه جبهه گیری و تنش پیش بیاد همیشه هم گفتن حقیقت کار درستی نیست باید نکته سنجی کرد و کار درست و انجام داد و این هیچ ربطی به شعور اون طرف نداره