2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم نمیخام با مامانت زندگی کنم ک فکر نکنه بدجنسم 🫠🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وحشتناکه تویه خونه فکرکن حتی موقع ر ا ب ط ه هم حس ارامش نداری چرااین کاروکردی آخه

دقیقا 

من حتی بچه های خودم تا به خواب عمیق نرن نمیرم سمت شوهرم برا این کارا 

بعد فکر کن یکی همیشه تو‌خونه هست که نمی‌دونی خوابه یا بیداره 

فقط هم ر ا ب ط ه نیست 

آدم می‌خواد یکم لباس راحت بپوشه یا آهنگ بذاره یا دوستش یا مامانش بیاد خونش یا اصلا تا دیروقت با شوهرش تلویزیون ببینن و صبح دیر بیدار شه 

تصورشم سخته

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه 4ماهیی میشه

خیلی رک و صادقانه بهش بگو اگر قبول نکرد حق و حقوق و مهریه رو ببخش تموم کنید

پسر مردم رو گرفتار کردی نمیشه که شرط و شروط رو قبول کنی یهو بعد عقد بگی اشتباه کردم

هنوز ۴ماهه نامزدی شمشیرو برای مادرش از رو بستی تظاهر چیه یکی هم که محبت می‌کنه می‌گید تظاهره و سیاست داره مگه از پسرش میترسه تظاهر کنه

به نظرم لیاقت محبتاش هم نداری بیشتر از این زندگی پسر رو به چالش نکش

دقیقا من حتی بچه های خودم تا به خواب عمیق نرن نمیرم سمت شوهرم برا این کارا بعد فکر کن یکی همیشه تو‌خ ...

اره باباالان اسی نرفته توزندگی نمیدونی چی به چیه ماهاکه درک کردیم میفهمیم چقدرسخته اسی نهایتش بتونی شوهرتوراضی کنی دو واحده بگیره

خیلی رک و صادقانه بهش بگو اگر قبول نکرد حق و حقوق و مهریه رو ببخش تموم کنیدپسر مردم رو گرفتار کردی ن ...

میگم تظاهره چون حسودی می‌کنه اگه واقعا منو دوست داشت حسودی میکرد بهم؟؟

لعنتی عوض شو 

اگه میخاستم خرم از پل بگذره اینجا حداقل میگفتم ولی تاپیکای چند وقت پیشم ببینی متوجه میشی ک واقعا اون ...

الان یهو عوض شدی؟؟

معمولا موقع ازدواج خیلی تحقیق میکنن فکر میکنن جوانب رو میسنجن شما همه اینا رو گذاشتین برای بعد عقد..

من که باور نمیکنم حرفتونو 

با احترام 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اره ولی کلا این کار درست نیست هرکسی هم قبول کنه بالاخره یه روز خسته میشه

دیگه این به طرف مقابل بستگی داره ولی اینکه قبول کنی بعد بگی نه این بدتره

هردختریم قبول نکنه بلاخره اون پسر میمونه و تصمیمش یا عوض میکنه یا مجرد میمونه

یه 4ماهیی میشه

یه خورده دیر به فکر افتادی ولی اره بگو شرط بزار باید واحد جدا باشه وگرنه خدافظ هیلی سخته زندگی با مادرشوهر فک کن وسط روز گشنت شه یه بيسکوئيت نمیتونی بزاری دهنت شب مادره گوش شوهرتو پر میکنه که زنت همش داره میلومبونه چه میدونم پری میشی خسته ای راحت نمیتونی بخوابی بیرون میخوای بری قدم بزنی باید کسب تکلیف کنی که تازه زنه شب برنگرده بگه دختره خرابه همش بیرونه خیلی بده خودتو نجات بده زندگی متاهلی کلا خیلی سخته چ برسه به این که علم یزید هم بالا سرت باشه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
اره ولی کلا این کار درست نیست هرکسی هم قبول کنه بالاخره یه روز خسته میشه

درسته ولی همین که صداقت داشته گفته خودش خیلی خوب بوده شاید خواستگاری ده نفر رفته فقط این خانم موافق بوده 

یا اگر می‌خواسته خونه جدا بگیره موردهای بهتری هم بوده که بگیره 

کلا این خانم داره زیر آبی میره