عزیزم راهنمایی هات درست و منطقیه درسته من اشتباه کردم هر چند کاربرا قبول نمیکنن فکر میکنن من مرض دارم همچین کاری بکنم من خواستگار دندون پزشکم ک گفته بود شرطم مهاجرت هست و ول کردم بخاطر شوهرم من اگه لنگ خواستگار بودم که اونو ول نمیکردم شوهرم دوست دارم که قبولش کردم متاسفانه فقط این اشتباه کردم
بنظرت اینجوری بگم بهش خوبه :
بگم که ما باید راجب یسری موضوعات توی نامزدی به توافق برسیم بنظرم یه موضوعی که مهمه محل زندگی و شرایط محل زندگیمون هست مخصوصا که ما بحثمون یکم متفاوته و قرارع هر جا زندگی کنیم حواسمون به مامان هم باشه ، موقعی که تو خواستگاری گفتی برات مهمه که از لحاظ مالی یا عاطفی (اینکه مامان تنها نباشه ) حواست بهش باشه خب من کاملا باهاش موافقم اما خب این حمایته باید یکسری چارچوب و خط قرمز داشته باشه مثلا همون حریم خصوصی که تو خواستگاری بهت گفتم بعد اینجا ازش بپرسم اون خونه تون که قرارع بریم توش زندگی کنیم چجوریه؟ دو تا واحدن با یه حیاط یا دو سرویس خونه ان و حیاطشون مشترکه (میدونم چه شکلیه خونشون میخام خودم بزنم به نفهمی )
اونم میگه نه خونمون یه سرویس هست و ...
بعد ازش میپرسم خوب اگه قراره حواسمون به مامان باشه پس باید اون خونه رو بفروشیم دو واحد خونه بگیریم دیگه ؟
بعد اینجا اگه اعتراض کرد براش دلیل منطقی میارم و بهش میگم اصلا فکرشو نمیکردم بخوای یه جا باشیم چون اصلا منطقی و استاندارد نیست و...