2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم نمیخام با مامانت زندگی کنم ک فکر نکنه بدجنسم 🫠🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی واقعا درک‌نمیکنم‌مادرایی مثل مادر نامزدت رو 

من خودم دوتا پسر دارم تا وقتی پیش خودمن که روشون حساسم و صفر تا صد بچه ی خودمن و اختیارشونو دارم 

ولی وقتی زن بگیرن خودم حتی اجازه نمیدم‌ با من تو‌یه ساختمون باشن 

دختر مردم گناه کرده مگه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مبگه که دچار سوتفاهم شده فکر کرده تو دو طبقه

اگه خونه ای ک میخوان توش زندگی کنن دو واحد باشه آره میتونه بگه من بد برداشت کردم ولی وقتی از اول میدونست یه واحده و قراره باهم زندگی کنن بنظرت شوهرش همچین حرفی رو قبول میکنه مگه بچست

عزیزم ایشون مامانش فوت کرده وشرطش بودع کنار مادرش باشه شماهم قبول کردی اگر نمیکردی همسرتم فکر دیگه میکرد الانم بزنی زیرش احتمالا بخث اینا داشته باشین به دردسر میفتی یواش یواش به همسرت بگو اگر باهم زندگی کنیم شاید منو تو بخوایم شوخی باهم کنیم بخدا من همسرم روزی چن بار کشتی میگیریم 😂 لباس راحتی بپوشم اینجور اصلا حریم خصدصی نداریم کنار هم باشیم ولی باهم نه