2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم نمیخام با مامانت زندگی کنم ک فکر نکنه بدجنسم 🫠🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 112 پست
درسته ولی واقعا سخته حتی توی دو طبقه ی جدا هم سخته چه برسه تو یه خونه

من با سخت بودنش کاملا موافقم

اما اینکه اولش قبول کنی با امید اینکه بعد از اینکه خرت از پل گذشت بزنی زیر میز و جرزنی کنی از نظر اخلاقی کار درستی نیست

هرچند به نظرم استارتر همین الان هم صادقانه می تونه بگه اشتباه کرده و به همسرش بگه می تونن راه حل دیگه ای پیدا کنن

اینکه بگی من فکر کردم این نبود و اون بود در واقع توهین به شعور طرف مقابل هست که خیلی واضح شرایطش رو توضیح داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احمق نبودی اون لحطه فقط میخاستی خرت از پل بگذره.که قبول کردی الان هم میخوای با سیاست مادرشو دک کنی

با ما رو راست باش حداقل🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بنظرت خودم بزنم به نفهمی بهتره یا بگم اون موقع نمیدونستم این اشتباهه الان فهمیدم بیا یه فکری براش بک ...

به نظر من اصلا راه دون خوب نیست نمی‌پذیرد.یه سوال اونموقع که باهات شرط کرد با مادرش زندگی کنی واضح و روشن نگفت تو یه خونه کنار هم باشیم ؟اگه واضح گفته باشه نمیتونی بگی متوجه منظورت نشدم 

مامانش خیلی تظاهر می‌کنه که عاشقمه😑 برا همین نمیخام فکر کنه من بدجنسی میکنم

خانوادتوبندازجلو به مادرشوهرت بگن خانم فلانی دخترمن جوونه خدایی نکرده حرفی میزنه من ترجیح میدم خونه جدابگیرید 

کوتاه نیای ملت تویه ساختمون دوطبقه نموتونن زندگی کنن تویه خونه که دیگه هیچی 

من همون دو واحد جدا هم راضی ام بخدا

کلا خودتو انداختی تو‌چاه 

نه میتونی مهمونی بری نه مهمون بیاد نه گردش بری نه راحت خرید بری نه راحت بخوابی و … همیشه یکی هست که زیر نظر داره تورو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نه عزیزمروز اول می دونسته چی رو قبول کردهالان می خواد برای توجیه دبه کردنش این رو بگه

حالا بچگی کرده یه اشتباهی کرده قرار نیست که خودشو بندازه تو چاه 

اصلا همچین توقعی اشتباه محضه حتی تو یک ساختمون بودن هم اشتباهه دیگه چه برسه به اینکه تازه عروس تو یک واحد با مادرشوهرش باشه مگه عهد بوقه؟

بنظرت خودم بزنم به نفهمی بهتره یا بگم اون موقع نمیدونستم این اشتباهه الان فهمیدم بیا یه فکری براش بک ...

حقیقتو بگو...بگو اشتباه کردم فکر می کردم میشه الان فهمیدم نمیشه و تحقیق کردم دیدم بدترین اشتباهه هممونه اینکار

واقعا هم هر تصمیمی گرفت بپذیر ولی تو یه خونه نرو که بیچاره میشی ببین کی بت گفتم...

من عاشق مامانمم ولی مگه میشه حتی با مامان خودمم تو یه خونه !شک نکن بعد از یه مدت دعوا میشه و قطعا به جاهای باریک میشه کارتون

به نظر من که جنگ اول به از صلح آخر...

میخام خودم بزنم به نفهمی مثلا بگم من اصلا فکرشو نمی‌کردم تو بخوای با هم تو یه خونه باشیم نهایتش دو ط ...

خب ببین شوهرت متوجه میشه الان زدی زیرش

چون همون روز اول خیلی واضح بهت گفت که میخواد با مامانش زندگی کنه هیچ ابهامی توش نبود که فکر کنه درست متوجه نشدی 

یه فکر دیگه کن بنظرم اینجوری شوهرت ممکنه گارد بگیره و بحث پیش بیاد عزیزم

خانوادتوبندازجلو به مادرشوهرت بگن خانم فلانی دخترمن جوونه خدایی نکرده حرفی میزنه من ترجیح میدم خونه ...

وقتی شرط پسر روز خواستگاری این بوده خیلی زشته دختر اولش قبول کرده و حالا که ازدواج کرده بگه نه 

باید به عهد هامون وفا کنیم 

احمق نبودی اون لحطه فقط میخاستی خرت از پل بگذره.که قبول کردی الان هم میخوای با سیاست مادرشو دک کنیبا ...

اگه میخاستم خرم از پل بگذره اینجا حداقل میگفتم 

ولی تاپیکای چند وقت پیشم ببینی متوجه میشی ک واقعا اون موقع نمیدونستم و مامان بابامم راهنمایی نکردن 

لعنتی عوض شو