2777
2789
عنوان

اونایی که ازتودنسی کردن بیان🦷

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست

وای آره منم صورتم خیلی کشیده میشد وقتی  بودن

البته برا من متحرک بود

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدش که برداشتی درست شد؟

اره خیلی راضیم میارزید به تحملش۱۰ماه اعتماد به نفسمو نابود کرده بود. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
منم میخوام برم اولش درد داره؟دندونت رو کشیدی؟

برا من ک اصن درد نداشت

بیشتر در حد کلافگیه چون فشار رو دندونته نمیتونی چیزی بجوی

ولی من دردشو دوست داشتم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
منم میخوام برم اولش درد داره؟دندونت رو کشیدی؟

نه نکشیدم اره یه هفته اول سخته بعد عادت مبکنی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بعدش که برداشتی درست شد؟

عکس قبل و بعد بفرستم 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
عزیزم ببخشید منم قصد دارم انجام بدم اما همه میگن خیلی خیلی درد داره درسته ؟

نه دردش اونجوری نیس ک نتونی تحمل کنی بعد یه هفته اوکی میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

وای آره منم صورتم خیلی کشیده میشد وقتی بودنالبته برا من متحرک بود

برداشتی درست شد؟

من از وقتی ارتو کردم کلا چهرم بد شده

میترسم بعد بازکردنشون مث قبل نشم😢

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
عکس قبل و بعد بفرستم

اره ممنون میشم

منظورم اینه ک براکت هاتو دراوردی دوباره فرم صورتت درست شد مثل قبل؟

واقعا از دندون درد هم دردش بیشتره؟😄

موقعی که میری سیم هارو سفت میکنه تا سه چهار روز درد داری یه جوریه انگار دندونا دارن کشیده میشن من دردشو دوس دارم 😂 ولی با استامینوفن اوکی میشی 

...Viva la vida