2777
2789
عنوان

اونایی که ازتودنسی کردن بیان🦷

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست
نه نکشیدم اره یه هفته اول سخته بعد عادت مبکنی

من دو جا رفتم یه دکتر گفت چهار تا دندون باید بکشی یه دکتر دیگه گفت لازم نیست ولی من باور ندارم آخه خیلی بهم ریخته ست فکم جا نداره مگه میشه بدون کشیدن درست بشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی راضیم میارزید به تحملش۱۰ماه اعتماد به نفسمو نابود کرده بود.

کلا ۱۰ ماه رو دندونات بود؟

مال من ی سالو ۴ ماهه هنوز میخام بهش بگم تا خرداد بمونه ک صاف تر بشه

من ک انقدشو تحمل کردم از اینجل ب بعدشم هرچه بادا باد

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
من دو جا رفتم یه دکتر گفت چهار تا دندون باید بکشی یه دکتر دیگه گفت لازم نیست ولی من باور ندارم آخه خ ...

اگه فکت جا داشته باشه نیاز به کشیدن نیس

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

کلا ۱۰ ماه رو دندونات بود؟مال من ی سالو ۴ ماهه هنوز میخام بهش بگم تا خرداد بمونه ک صاف تر بشهمن ک ان ...

دندونای من تو سه ماه صاف شده چقدر دیگه باید بمونه؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

برداشتی درست شد؟من از وقتی ارتو کردم کلا چهرم بد شدهمیترسم بعد بازکردنشون مث قبل نشم😢

آره بابا نگران نباش وقتی بر میدارم فرم صورتم دقیقا مثل قبله خوشگلترم میشم تازه

فقط ببین واسه اینکه چربی های صورتت آب نشه جوانه گندم بخور یکم تپل بشه صورتت برا من جواب داد

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

آره بابا نگران نباش وقتی بر میدارم فرم صورتم دقیقا مثل قبله خوشگلترم میشم تازهفقط ببین واسه اینکه چر ...

وای یعنی صورتو لاغر میکنه ارتودنسی؟

واییی منم دقیقا همینجوری شدم انگار صورتم ورم کردهسه ماهه گذاشتم

عه

ورم ک خوبه

مال من لاغر شده بود شبیه روباه شده بودم وای چ روزای بدی بود

میتونی عکس بدی از دندوناا قبل و بعد

آره بابا نگران نباش وقتی بر میدارم فرم صورتم دقیقا مثل قبله خوشگلترم میشم تازهفقط ببین واسه اینکه چر ...

من عکس قبل ارتودنسیمو با عکس الانم مقایسه میکنم چقدر خوشگل بودم الان زشت شدم

من خیلیییی صورتم اون اوایل ریزش کرد

انقد زشت شده بودم همه میگفتن شناخته نمیشدی اون زمان

جوانه گندمت اسمش چیه؟

وای یعنی صورتو لاغر میکنه ارتودنسی؟

خب وقتی کشیده میشه یکم لپات از برجستگی درمیاد برای شما که ثابت و نمیتونی در بیاری باید این یه سال رو یجوری سر کنی دیگه.. 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..