ان_جی_اچ مدیر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3820 عنوان اونایی که ازتودنسی کردن بیان🦷 | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست شماهم فرم صورتتون تغییر کرده بود وقتی براکت گذاشتید؟من صورتم گرد بود الان کشیده شده لبام اومده جلو کلا فرم صورتم عوض شده خیلی زشت شدم یعنی یه سال باید این چهره رو تحمل کنم من صورت خودمو میخوام😭😭 به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم امروز | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anam1386 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 4492 من خیلیییی صورتم اون اوایل ریزش کردانقد زشت شده بودم همه میگفتن شناخته نمیشدی اون زمانجوانه گندمت اس ... بین استار خوبه اصله ☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..
آرمی_گرل عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7491 من عکس قبل ارتودنسیمو با عکس الانم مقایسه میکنم چقدر خوشگل بودم الان زشت شدم اسی برو تاپیکای ۴ مهر پارسالمو بخون همش مشکل تو رو داشتم تاپیک میزدم با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
آرمی_گرل عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7491 دندونای من تو سه ماه صاف شده چقدر دیگه باید بمونه؟ عکسشو ببینمی سال ک قطعا باید بمونهچقد هزینش شد؟ با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏