2777
2789
عنوان

اونایی که ازتودنسی کردن بیان🦷

309 بازدید | 47 پست

شماهم فرم صورتتون تغییر کرده بود وقتی براکت گذاشتید؟

من صورتم گرد بود الان کشیده شده لبام اومده جلو کلا فرم صورتم عوض شده خیلی زشت شدم یعنی یه سال باید این چهره رو تحمل کنم من صورت خودمو میخوام😭😭

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من تغییر نداشتم

دکتر بین دندونام یه چیزی چسبونده که دندونام بهم نخوره همین باعث شده فکم کشیده شع

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اره منم همینطور شده بودم اصلا چهرمو دوست نداشتم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
نه من صورتم تغییر نکرد یخووورده لبام اومد جلو الانم تموم شد همه چی اوکیهسخت نگیر بابا مهم اینه دندون ...

کاش هرچی زودتر بگذره اعتماد به نفسم اومده پایین تو عکسا خیلی بد میفتم

تازه انجام دادی؟

من دندونام ریز بود براکتا گنده از دور دندونا و دهنم سیاه دیده میشه انگار دندون ندار

اون اوایل لبام مث باسن مرغ شده بود من لب و دهن کوچیک و نازی داشتم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
اره منم همینطور شده بودم اصلا چهرمو دوست نداشتم.

بعدش که برداشتی درست شد؟

دکتر بین دندونام یه چیزی چسبونده که دندونام بهم نخوره همین باعث شده فکم کشیده شع

برا من ک همیچین کاری نکرد .فقط اولش ک اون دندان های کرسی رو فاصله میده خیلی درد ناکه

امروزو زندگی کن😜

لبام خیلی بزرگ شده و جلو اومده

اون اوایل ک هیچی نمیتونستم بخورم ب جز سوپ صورتم لاغر و دراز شده

قبلا صورت کوچیکی داشتم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
تازه انجام دادی؟من دندونام ریز بود براکتا گنده از دور دندونا و دهنم سیاه دیده میشه انگار دندون ندارا ...

واییی منم دقیقا همینجوری شدم انگار صورتم ورم کرده

سه ماهه گذاشتم