2777
2789
۳۷ متولد ۶۶

۶۶ بختشون طلسم شده خواهر 😂

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تا حالا چرا ازدواج نکردی این چ ظلمی بع خودتون میکنید. شوهر داشتن خیلی خوبه

این حرفتو جدی  داری میگی تو؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این حرفتو جدی داری میگی تو؟

اره عزیزم جدی میگه 

شوهر که داشته باشی برات غذا میپزه خونه رو تمیز میکنه به فک و فامیلت میرسه مراقب بچه هاته 

به خودت میرسه

محبت خرجت  میکنه 

که جو بگیرتت بگی کسی هستی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اره عزیزم جدی میگه شوهر که داشته باشی برات غذا میپزه خونه رو تمیز میکنه به فک و فامیلت میرسه مراقب ب ...

بله محبت میکنه هر خوراکی دوس داری برات همیشه میخره میبردتت بیرون پول بهت میده .دیگه چکنه 

وا یعنی چی.تنهایی چ لذتی داره.دوتایی ک خوش میگذره

بله ولی اگه طرف آدم درستی باشه

خیلیام هستن با وجود متاهلی باز تنهان

بعدشم سوال چرا ازدواج نمیکنی درست نیست اگه مورد خوب با معیارهاشون بود حتما ازدواج میکردن

حتما یک مشکلی بوده یا هست

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واقعا تا حالا چرا ازدواج نکردی این چ ظلمی بع خودتون میکنید. شوهر داشتن خیلی خوبه

اینکه گفتی شوهر داشتن خیلی خوبه بیشتر شوکه شدم 

شاید به این خاطره که دائماً‌ بختمو میبندن 

میدونی ازدواج مهمترین مسأله واسه آدمای حسوده یا نمیخوان شهص مورد نظر ازدواج کنه یا اگه ازدواج کرد زندگیش باید جهنم بشه 

بستگی بخت از طریق جادو ( از ۱۴ سالگیم زن عمد بزرگه و دختر بزرگش بسته بودن که من اولین بار در ۲۷ ( میشه سال ۹۴ ) سالگی رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای و گدیا بختمو باز کرد بعدش ۳ تا اینا خواستگار میلیاردر و با کلاس اومد ولی بی نتیجه 

تا اینکه اردیبهشت ۱۴۰۰ رفتم پیش یه دعا نویس قرآنی حرفه ای تر بهم گفت بستگی داری دشمن داری ۵ سال پیش طلسمت کردن ( میشه سال ۹۵ ) گفتم کیه گفت میدونم کیه ولی نمیتونم بگم موکلم اجازه نمیده ؛ شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راه کارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتن بعد کاربر سایو جان رو زدم

بله ولی اگه طرف آدم درستی باشهخیلیام هستن با وجود متاهلی باز تنهانبعدشم سوال چرا ازدواج نمیکنی درست ...

چله ها ( چهله ، ۴۰ روز ) های باطل سحر : سوره ها و ادعیه ی شرعی باطل سحر انجام بدیم بعدش حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه کنیم بعدش چله های گشایش بخت ( سوره ها و ادعیه ی سرعی گشایش بخت : جهت یه ازدولج خوب و موفق

اینکه گفتی شوهر داشتن خیلی خوبه بیشتر شوکه شدم شاید به این خاطره که دائماً‌ بختمو میبندن میدونی ازدو ...

وای خدا لعنتشون کنههههههه. دقیقا اگه کسی این کارو با زندگی کسی نکنه ادم خیلی  زود میتونه یه ازدواج خوب داشته باشه .مشکلو ک همه دارن و گاهی پیش میاد اما باهم بودنه ک مهمه.ولی بازم خدا لعنتشون کنه به زندگی خودشون برگرده ایشالااااااا

ای جانم ،مگه چندسالتون هست ؟

۳۷ چند ماا دیکه میشم ۳۷ 

البتع بعضیا ممکنه دیر ازدواج کنن 

وبی من پیارسلب فهنیدم جادو دازم ( و تا الآت ادانه داشته و داره ؛ برام مداط طلسم نیگیرن که تو خونه بمونم ؛؛؛ حای فهمیدم رطق بندم برام گرفته تا نتونم شغل میدا کنم