2777
2789
دارم انجام میدم من چند سری چله های باطل سحر انجام دادم ( سوره ها و ادعیه ی باطلی و اتفاقاً نشونه های ...

اها درسته خدا بزرگ توکلت خدا باشه انشاءالله به حق فاطمه زهرا بختت بازبشه بخت خوبی برات بشه 

اولین اشتباهت این بوده که فکر کردی بختت رو بستن.نشستی تو خونه منتظر خواستگار .! اصلا دعانویس قرآنی ک ...

اتاق انتظار اون دعانویس مملو بود از تابلوهای و ان یکاد ، ۴ قل ، آیه الکرسی ؛ زیاتنامه ی امام رضا و عکس ضریحش ، چنتا حدیث از پیامبر و ائمه ، 

میگه موکلم رحمانیه ( ازش نپرسیدما ولی اینجا خوندم رحمانی یعنی از فرشتگان رده پایین و اجنه ی مسلمان استفاده می کنن ) بالای هر کدوم از دعاهاش بسم الله الرحمن الرحیم مینویسه . 

من ازش پرسیدم‌ فرق جادوگر و دعانویس قرآنی رو گفت اونا از اجنه ی کافر استفاده میکنن ( گفت ببین من بالای همه ی دعاهام بسم الله الرحمن الرحیم مینویسم و دعاهای مشتریها رو نشونم داد همسون آیه های قرآن بودن ؛ گفت اگه دعانویس جادوگر باشه بخواد بسم الله..‌. اینا بنویسه موکلاش اذیتش میکنن ) 

چون من با چشمای خودم جن میبینم ( از اون فهمیدم پاشون با جادو باز شده " به ندرت میبینم ۵ درصدی " ۹۵ درصد حسشون میکنم )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین اشتباهت این بوده که فکر کردی بختت رو بستن.نشستی تو خونه منتظر خواستگار .! اصلا دعانویس قرآنی ک ...

و دیگه اینکه اگه این دعانویس نبود من هنوز که هنوزه ( مثل چنتا از کاربرهای نی نی سایت که مشکلات شبیه من دارن و چون اعتقاد ندارن نمیرن اهلشو پیدا کنن و همینجور جادو رو جادو براشون میاد ) هنوز که هنوزه نمیدونستم بختمو بستن 

این نشونه هاشو درست گفت اونموقع من ۳۴ سالم بود 

درست مثل کسی که برای مریضیش میره پزشک و زودتر خوب میشه ( اگه بزاره به حال خودش تا خودش طبیعی خوب بشه مثل اینه که بخواد با قاشق چاه بکنه ) 

اونم که رفتم پیشش خوب بود ولی من مشکلم تمدید جادو هست پول ندارم دائماً برم پسش دعانویسا 

کاربری میگفت حرز کبیر امام جواد تهیه کن که برای منم مدام دعا میگرفتن از وقتی حرز دارم دیگه جادو روم اثر نمیکنه ( این حرز جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره ) 

بله محبت میکنه هر خوراکی دوس داری برات همیشه میخره میبردتت بیرون پول بهت میده .دیگه چکنه

😂😂😂😂 همینکه با دور‌دور و قاقالی‌لی خپشحال الهی شکر.

عزیزم زیر۲۰سن داری که به ۳۷ میگی اوووووه.

کودک همسری تنها خوبیش اینه که نمیفهمی دنیا دست کیه...فقط میگذرونی.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.