دارم انجام میدم
من چند سری چله های باطل سحر انجام دادم ( سوره ها و ادعیه ی باطلی و اتفاقاً نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم ولی بیفایده بود چون مدام واسم دعا میگیرن ) جریان شکست چله هام رو تو نی نی سایت تو تاپیکهای اولیه ام گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و می بستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بارزو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه .
اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاح اختری هست )
در سایت آزمون مزاج اختری : اسم شخص و مادرش را وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است ( و شرایط وارد کردن اسامی رو گفته مثلا موسی را موسا وارد کنید و غیره : گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، مژگان میشه مان و ... اما خود برنامه جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته .
حرز طبق مزاج اختری تهیه کنم ( حرز کبیر { و صغیر } امام جواد علیه السلام جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره )
بعد حرز رو استفادهرکنم بعدش چله های بخت گشا انجام بدم ( سوره ها و ادعیه ی شرعی گشایش بخت و اعنال گشاسش بخت