2777
2789
اینکه گفتی شوهر داشتن خیلی خوبه بیشتر شوکه شدم شاید به این خاطره که دائماً‌ بختمو میبندن میدونی ازدو ...

اولین اشتباهت این بوده که فکر کردی بختت رو بستن.نشستی تو خونه منتظر خواستگار .! اصلا دعانویس قرآنی که موکل نداره؟! دومین اشتباهتم اینه که خدا رو ول کردی رفتی سراغ دعانویس! هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست حتی سحر و جادو و طلسم. اگه میخوای ازدواج خوب داشته باشی همه رو بسپار دست خدا و ازش کمک بخواه.ان شاءالله به زودی گشایشی ایجاد میشه و همسرخوب و اصیلی نصیبت میشه

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

۶۶ بختشون طلسم شده خواهر 😂

اره والا منم دهه شصتی هستم به زور بختم باز شد سال ۴۰۰ ازدواج کردم 

تعریف نباشه هم زیبا هم تحصیلکرده هستم همه از من تعریف میکردن ولی خواستگار نداشتم اگه داشتم هم مورد پسند نبودن در پیت بودن بلاخره ازدواج کردم با یه ادم معمولی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۷ چند ماا دیکه میشم ۳۷ البتع بعضیا ممکنه دیر ازدواج کنن وبی من پیارسلب فهنیدم جادو دازم ( و تا الآت ...

گلم باید این طرز فکرت عوض کنی ، هر کسی یک سرنوشتی داره خیلی ها هم سن شما و حتی ممکن دهه ۵۰ باشن و هنوز مجرد باشن دلیل نمیشه که کسی دعا گرفته واسشون بلفرض هم گرفته باشن بنظرت واقعا یه تکه کاغذ و چند نوشته زندگی و مسیر زندگیت میبندن! شاید دور برت آدم های خوبی نباشن و روی زندگیت اثر بزارن اما قطعا یک کاغذ نمیتونه تاثیری رو زندگیت داشته باشه تا وقتی که ایمانت به خدا قوی باشه 🌺

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
۳۷ چند ماا دیکه میشم ۳۷ البتع بعضیا ممکنه دیر ازدواج کنن وبی من پیارسلب فهنیدم جادو دازم ( و تا الآت ...

عزیزم ۴ قل رو همیشه بخون و سوره طه رو

شکرگزاری کن و جز خدا از هیچ کسی حاجتتو نخواه 

ان شاالله هر چه زودتر بختت باز بشه برات حتما دعا میکنم دوست من ...

وای خدا لعنتشون کنههههههه. دقیقا اگه کسی این کارو با زندگی کسی نکنه ادم خیلی زود میتونه یه ازدواج خ ...

صد در صد 

۳ خواهرام قبل ۲۰ سالگی ازدواج کردن خدا رو شکر دامادامون خیلی خوبن هنوزم خوبن ؛ نمیگم میلیاردرنا ولی خیلی خوش اخلاق و پاکن دستشونم به دهنشون میرسه و متوسطن 

احتمال قوی ( خواهر سومیم ازدواج کزد من اونموقع ۱۲ سالم بود ) زن عمو بزرگم و دختر بزرگش بختمو بستن تا لااقل من یکی تو خونه بمونم تا آبروی خانواده ام کم و بیش بریزه ( چون دعانویسی که یال ۹۹ رفته بودم پیشش گفت در ۱۳_۱۴ سالگی بختتو بستن و گفت خواهرات زود ازدواج کردن ترسیدن تو هم ازدواج کنی 

همین زن عموم و عموم وقتی خواهر ارشدم بله برونش شد نیومدن ( ۲ سال بعد رفته بود به یه آشنانون گفته بود تو رو خدا بیا دخترمو بگیر واسه میرت دختر برادرشوهرم رفته این مونده " در حالی که اونموقع هم آبحیم هم دختر عوم ۲۰ ساله بودن ) 

۲ سال بعد بله برون آبجی دومم دعوت کردن ( اونموقع هنوز دختر عمو بزرگم مجرد بود ) روز قبلش عمو بزرگم اومد با بابام دعوا کرد که چه خبرته باید میزاشتی اول من دخترمو میدادم باید ؛ ۳ سال بعدش آبجی سومم عقد کرد ( المشنگه دیگه ننداختن چون دخترای بزرکسو شوهر داده بود) 

۲ سال بعد دختر عمو بزرگمو طلاق دادن اونموقع من ۱۳ سالم بود 

صد در صد ۳ خواهرام قبل ۲۰ سالگی ازدواج کردن خدا رو شکر دامادامون خیلی خوبن هنوزم خوبن ؛ نمیگم میلیار ...

خیلی ببخشیدا وای چ فامیلای گوهی دارین چرا شر اینا  رو از سرتون کم نکردین قطع رابطه برای همیشهه.اعصابم خور شد

بسپر بخدا

منم همسن توام،تازه دوسال ازدواج کردم،اینکه بختت بستن و این چیزا همش انرژی منفی گ بخودت میدی

بیخیال باش هر موقع خدا بخواد قسمتت میشه،من دوستام همسن ما و حتی بزرگترن،کم کم دارن ازدواج میکنن یکیشون ۴۰ سالگی دوماه پیش ازدواج کرد،چنتا دیگم ۳۷ و ۳۸ اینا هنوز مجردن

نگران نباش ،الکی تو دلت با حرف دعا نویسا خالی نکن،بسپر بخدا و زندگیت بکن ،حرف بقیه هم گوش نده

گلم باید این طرز فکرت عوض کنی ، هر کسی یک سرنوشتی داره خیلی ها هم سن شما و حتی ممکن دهه ۵۰ باشن و هن ...

من اینا رو دارم 

پس یعنی یه چیزی این وسط هست 

نثلا جادو دازم 

من ۱ ؛ ۲ ؛ ۳ ؛ ۸ ؛ ۱۱ رو دارم 

از وقتی فهمیدم بدبختی هام و بی شانسی هام از سحر بوده دیگه موزد دوم رو تکرار نکردم

خیلی ببخشیدا وای چ فامیلای گوهی دارین چرا شر اینا رو از سرتون کم نکردین قطع رابطه برای همیشهه.اعصاب ...

با اونا قطع رابطه ایم 

از ۲۸ سالگی به این ور زنداداشم برام دعا میگیره که تا الآن ادامه داشته و داره و دیتش پیارسال رو شد

ببین عزیزم من یکی رو میشناسم مطمئنم میتونه کمکت کنه

منم سال ۱۴۰۰ یکی رو پید کردم ( ولی بی پولم ) یه دعانویس قرآنی حرفه ییه و کارشم بدک نیست ( فقط چون نمیگه گیرنده ی جادو کیه میگم بدک نیست ؛ ولی کارش خوبه ) اردیبهشت ۱۴۰۰ اولین بار رفتم پیشش 

۱ ماه بعد خواب دیدم خارج شهر تو یه باغ زیتونم دارم زیتون میخورن بعد پرواز کردم از باغ ها و گندم زارها فرود اومدم حیاط اون دعانویس اونجا یه مرد سفید پوش تمیز نورانی بود بهم گفت مشکلاتت اینجا حل میشه 

بعدش شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم به عنوان گیرنده ی جادو واسم رو شد ( من فکر میکردم تنهاس ، الآت میدونم مادرشم همدستشه

چرا گشایش بخت نمیکنی

دارم انجام میدم 

من چند سری چله های باطل سحر انجام دادم ( سوره ها و ادعیه ی باطلی و اتفاقاً نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم ولی بیفایده بود چون مدام واسم دعا میگیرن ) جریان شکست چله هام رو تو نی نی سایت تو تاپیکهای اولیه ام گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و می بستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بارزو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه .

اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاح اختری هست ) 

در سایت آزمون مزاج اختری : اسم شخص و مادرش را وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است ( و شرایط وارد کردن اسامی رو گفته مثلا موسی را موسا وارد کنید و غیره : گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، مژگان میشه مان و ... اما خود برنامه جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته .

حرز طبق مزاج اختری تهیه کنم ( حرز کبیر { و صغیر } امام جواد علیه السلام جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره )  

بعد حرز رو استفادهرکنم بعدش چله های بخت گشا انجام بدم ( سوره ها و ادعیه ی شرعی گشایش بخت و اعنال گشاسش بخت