2777
2789

یهو دیدیم یکی زنگ زد اومدن داخل و گفتن ما برا دخترتون اومدیم خواستگاری ن خودمون دیدیمش ن پسرمون فلانی گفته دخترتون خوشگله فلانه اومدیم

رفتم نشستم پیششون

مامان پسره شیرین میزد😐

دختر داییشم اومده بود همراهشون

بعد مامانه ب دختر داییش می‌گفت خب بگو دیگه

وای خیلی سم بودنننننن

دختره ی طوری نگام میکرد انگار قاتل باباشم😐موقع خداحافظی هم دختره باهام خداحافظی نکرد😐😂

خیلی عجیب بودن🤦🏼‍♀️😬

داشتین از این مدل خاستگارا؟!

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂

پسره چطور بود

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خییلی

وای خیلی بد بودن😐🤦🏼‍♀️😂من اولین بارم بود اینطوری خواستگار میومد واسم

همه با تماس قبلی میومدن

و حتی خواستگاری نداشتم ک مامانش پسندم کرده باشه،همشون خود پسره مامانشو می‌فرسته

دیگه اینطوریش خیلی عجیب بود واسم😐🤦🏼‍♀️

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

نه خداروشکر 😂

😂🤦🏼‍♀️😭

نه خدا رو شکر نشناخته راه ندادیم

کاش ماهم راه نمی‌دادیم😐😂

یه لحظه فکر کردم از بهداشت اومدن برای بازرسی 😂

وایییییی خیلی خوب بود این😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂پسره چطور بود

پولدار بود متاسفانه🤦🏼‍♀️🤣

منم خاستگار داشتم پسره بیکار با چهههه افاااده ای با خواهر و مادرش اومده بودن باورت نمیشه به بیکار بودن پسرشونم مینازیدن 

بابام گفت چرا سرکار نمیره گفتن اقا کار نیس کار کجا بود وضعیت جامعه فلان و....

بمنم گفت پسر من خیلی زبون درازه جواب همه رو میده زنی میخواد که شیر باشه منم گفتم نه من اینجور نیستم

منم اینقدر از جمله کار نیس متنفرم که نگو 

گذشت و رفتن و بعدش مامانش زنگ زد مامانم گفت دخترت خیلی سادست زندگی یادش بده شکست میخوره ها😒😒😒😒😒😒😒

منم گفتم خب ایشالله یه عروس سلیطه گیرت بیاد 

نمیدونم چرا هرچی عنتر فاز بیشتر

حالا پسره چجوری بود؟فک کن بیای بگن دخترتون شنیدم خوشگله مام اومدیم 😂😂😂گفتیم حالا یه گل و شیرینی ه ...

گل و شیرینیم نخریده بودن😂😂😂😂😂😂ینی ی تیر تو تاریکی زدن اومدن منو ببینن فقط 🤦🏼‍♀️😬😂اعصابم بهم ریخت کاش ی چیزی میگفتم بهشون🤦🏼‍♀️😂

خیلی پولدار بود خیلی خیلی🤦🏼‍♀️😂