2777
2789
عنوان

بیاین جریان خاستگار سممو بگم واستون😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 32 پست
وای خیلی بد بودن😐🤦🏼‍♀️😂من اولین بارم بود اینطوری خواستگار میومد واسمهمه با تماس قبلی میومدنو حتی ...

دختر دایی اش برای چی همراهشون بود حالا خواهر نداشته حتما لازم نبوده جای خالی رو با کلمات نامناسب پر کنن ها😂

پولدار بود متاسفانه🤦🏼‍♀️🤣

ای بابا😂🤦🏻‍♀️حیف شد پ

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خاستگار داشتم پسره بیکار با چهههه افاااده ای با خواهر و مادرش اومده بودن باورت نمیشه به بیکار بو ...

😐وای نکبت

دقیقا هرچی بی سواد تر و بی فرهنگ تر باشن پررو ترن😐

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

گل و شیرینیم نخریده بودن😂😂😂😂😂😂ینی ی تیر تو تاریکی زدن اومدن منو ببینن فقط 🤦🏼‍♀️😬😂اعصابم به ...

😂😂😂😂

شوخی میکنی پولدار بود؟نظر مامان بابات چی بود 😂😂

اخلاق و ظاهرش چی؟😂😂فرهنگشون؟

پشمام ریخته اگه اینا رو داشته باشه 

دختر دایی اش برای چی همراهشون بود حالا خواهر نداشته حتما لازم نبوده جای خالی رو با کلمات نامناسب پر ...

خواهر داشت اونو نیورده بودن

دختر داییشو اورده بودن نمی‌دونم چرا😐😂دختر داییه هم چاق سیاه😐ب منم چشم غره می‌رفت😐

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

کاش ماهم راه نمی‌دادیم😐😂

حالا یه چیزی براتون تعریف کنم باور نمیکنید یع روز یه خواستگار قرار بود برای من بیاد شب که اومدن دیدیم یه زن با 3 تا پسر هستن. وقتی من رفتم نشستم مامان پسرا گفت این دوتا پسر هستم اینم پسر خواهر م هست. هر کدوم رو میپسندی بگو. حالا دیگه شما این رو فرض کنید دیگه سمی تر از این داریم 

ای بابا😂🤦🏻‍♀️حیف شد پ

خدا پولو ب کیا میده😭😂

😂😂😂😂شوخی میکنی پولدار بود؟نظر مامان بابات چی بود 😂😂اخلاق و ظاهرش چی؟😂😂فرهنگشون؟پشمام ریخته ا ...

جفتشون مخالف بودن

پسره نیومده بود

عکسشو نشون داد دختردایی‌اش گفت خیلی شبیه عکسش نیس😐😂نمی‌دونم دختر داییش بود یا دشمنش😐😂

مامانشو دختر داییش اومده بودن اجازه بگیرن ک بیان خاستگاری🤦🏼‍♀️😐

وای خیلی سم بودن😐😂

حالا یه چیزی براتون تعریف کنم باور نمیکنید یع روز یه خواستگار قرار بود برای من بیاد شب که اومدن دیدی ...

وای این تهش بود دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

خواهر داشت اونو نیورده بودندختر داییشو اورده بودن نمی‌دونم چرا😐😂دختر داییه هم چاق سیاه😐ب منم چشم ...

من فکر کنم اینا حوصله شون سر رفته بوده اومدن یه دید و بازدیدی و برن وگرنه کسی که خواهر داره با دختر دایی نمیاد خواستگاری

یا اینا عجیبن یا ما خبر نداریم😂

خدا پولو ب کیا میده😭😂

دقیقاااااااا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من فکر کنم اینا حوصله شون سر رفته بوده اومدن یه دید و بازدیدی و برن وگرنه کسی که خواهر داره با دختر ...

وای دقیقا منم همینطوری حس میکنم😂😂😂😂

جفتشون مخالف بودنپسره نیومده بودعکسشو نشون داد دختردایی‌اش گفت خیلی شبیه عکسش نیس😐😂نمی‌دونم دختر د ...

اوه شت 

اهان اونجوری 

من فک کردم با پسره همون اول اومده بودن😂

خواهری چیزی نداشته که دختر داییش اومده؟

احتمالا مادره نمیتونسته صحبت کنه گفته بچه داداشش بیاد

شاید منظور دخترداییع این بوده از نزدیک خوشگل تره

وای این تهش بود دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

والا بخدا فکر نکنم تا حالا برای کسی اینجوری اتفاق افتاده باشه. خخخخ میشه ادم اینقدر احمق باشع. حالا شاید من از دوتاش خوشم اومده بود باید میگفتم این دو تا میخام. 😅😅😅😅