2777
2789

حالا وایستین خودم بگم.....

وقتی بچه بودم دستمو که میکردم ت. دماغم بعد تو دهنم میگذاشتم🤣🤣

یه روز داشتم توی کوچه پیاده روی میکردم ک چند تا ماشین پارک شده بود و شیشه هاشون دودی بود😆😆😆

بعد فکر کردم کسی نیس و دستمو کردم تو دماغم و تو دهنم گذاشتم😂😂

بعد ک متوجه شدم دیدم تو ماشین آدم بوده🫠🫠🤣🤣🤣

خیلی خجالت اوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی سابقه دارم پیش خواهران خیلی گوزیدم 🤣🤣 پیش سوهرمم همینطور

😂😂😂😂😂 منم الان پیش خواهرام میگوزم ولی خب اونموقع خبری نبود

البته مجردم ازدواج کنم میترسم پیش شوهرمم روم باز شه😂

🤍.
وای اخه خودمو نگفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من تا حالا پیش شوهرم نگوزی...ده بود پریشب داشتیم میخوابیدیم یکمی غی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااای خیلی بدهههههههه

اصلا دست خود آدمم نیستتتتت آبرو شرفت میرهههههه🤣🤣🤣🤣

باز خوبه شوهر خودت بوده نه شوهر خاله ای که باهاش معذبیییبی

🤍.

بزار من بگم 

جاریم با مادر پدرش قهر بود بعد ما اقوامیم ابجی اش میشه زن پسر عمه من ک عروسی شون بود 

خلاصه مارو دعوت کردن عروسی رفتیم مادر جاریم خیلی راه می‌رفت حرف میزد و خلاصه خوشم نیومد 

یه شب خونه جاریم بودیم یه جمع بززرگ منم کلا فراموش کرده بودم این ک دختر همون مادره برداشتم گفتم زری خانم خیلی پررو بود بع ما دستور میداد کجا بشینیم همش توقع داشت دوماد فلان کنه خلاصه گفتم پشت سر عروس و مادره 

یدفه دیدم همه ساکت شدن دیدم شوهر خالم زمین‌ داره گاز میزنه 

جاریم قرمز شده 

یدفه دوهزای ام افتاد 🥲🥲🥲

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
حالا وایستین خودم بگم.....وقتی بچه بودم دستمو که میکردم ت. دماغم بعد تو دهنم میگذاشتم🤣🤣یه روز داشت ...

اتفاقا دبیرستان یه دختره تعریف می‌کرد رفته دم   مدرسه موت رفت جلو یه ماشین دودی مقنعه شو درست کرد دندوناش رو تمیز میکرده لای دندونش رو تو شیشه یدفه شیشه اومده پایین ماشین پررررررر پسر 🤣🤣 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

شکمی حرف زدم بدون در نظر گیری یه چیزهایی خب البته بگم بنده وسط خاله زنک ها، هرزه ها بزرگ شدم گیر یه پسر آشغال بچه ننه لوس افتادم خودخواه رذل نمی خواد بمونه فحشم میده