2777
2789
بقیه هم گفتن خواب میبینن

خوابو همه میبینن

ولی ارضا نمیشن عزیزم🤦🏼‍♀️

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بخون تو گوگل شرایط خاص دارهمجردی؟

اره نوشته باید حتما به اون اخرش رسید 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیلی خوب بود حالا یارو هم شوهرم بود (متاهلم) یعنی تو واقعیت اونقد نمیچسبه

ما که شوهرم نداریم ..👨‍🦯👨‍🦯

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه نفر بهم گفت چقدر با کوچولوییات فرق داری(تلفنی) منم گفتم شما که منو ندیدن گفت تو عکس دیدمت گفتم تو عکس معلوم نمیشه که(منظورم این بود با عکسم فرق دارم)اونم خندید گفت هرچی یه چهره میخواستم ببینم که دیدم 

از اون به بعد یاد گرفتم که باید خیلی دقت کنم تو حرف زدن با مردا

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
چندروز پیش همچین خوابی دیدم به خدا خانمم هستم 🤣 حالا اگه خواستی با جزییات بگو

🤦🏼‍♀️😂😂😂وای بچه ها وارد جزئیات نشین

منظورم خواب نبوددددد اونو همه میبینم منظورم با اون قسمتش بود ک نوشته بود ارضا میشه تو خواب🤦🏼‍♀️😂

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

خ.اب مثبت هجده با شوهرجونمو دیگه بیشتر از این نمیشه گفت حالا میخواستم بگما یه اوسکلی آمد درخواست دو ...

یه مشت مرد شکارچی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣🤣نمی‌دونم چرا حس میکنم خانوم نیس حالا منو نقولین ولی اولین باره می‌شنوم ی خانوم تو خواب اینطو ...

منم نشنیدم تو مجردی هم هرگز اتفاق نیفتاده برام

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

شما مجردی سالمی داشتید تبریک میگم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نخند خدا سرت میاره😂😭😭😭 اصلا سابقه گوزیدن تو خونه نداشتم چه برسه ازم در برهههههه

وای اخه خودمو نگفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من تا حالا پیش شوهرم نگوزی...ده بود پریشب داشتیم میخوابیدیم یکمی غیبت کردیم و (اینی ک میگم و فرض کن)غیبت کردیم و یک دقیقه سکوت دو دقیقه سکوت س دقیقه سکوت یدفعه😐😐😐عطسهههههههههه کردن من هماناااااااا ودر رفتن همانااااااااا بلنداااااااا ی چی میگم ی چی میشنوی ها خدا ب سر دشمن آدم هم نیاره شوهرم هم مثلا خودشو زد ب خواب ولی سر ۱۰ثانیه ی جوری ترکیدااااا بیا و ببین دوساعت فقط خندید منم اولش آب شدم ولی بعدش خودمم منفجر شدم واقعا الانم در عجبم اون از من در رفت🤨🤔🤔🤔🤔🤔

والا