2777
2789
عنوان

لباسشویی از سرای ایرانی بگیریم یا امین حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 98 پست
تجربه یکماه پیش من:کل بازار رو گشتیماز امین حضور تا شوش و غیره!آخرش از امین حضور لباسشوییمو خریدم ۲۹ ...

اشتباه نمی کنی ؟☹️💔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دوستان یه ماشین لباسشویی اتومات برند ایرانی که راضی هستین رو میگین

جی پلاس بگیر عااالیه من جفت جی پلاس گرفتم خودمم قبلا تو نمایندگیش کار کردم دادمادمون هم نمایندگیش را داره میگه کیفیتشون خوبه نمایندگی تعمیراتش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نقد میخای بخری سرای ایرانی من جفت لباسشویی و ظرفشویی نقد خریدم ۵۰ تومن شوهر من خیلی حساسه و از ص ...

منم پشیمونم همه جارو قیمت گرفتیم لباسشویی رو خریدم ۲۹تومن از امین حضور رفتیم سرای ایرانی دیدم زده ۲۲تومن حالم اینقدر بد شدهههههه😂

متاهل🩷🍃
اگر نقد میخای بخری سرای ایرانی من جفت لباسشویی و ظرفشویی نقد خریدم ۵۰ تومن شوهر من خیلی حساسه و از ص ...

نه ما نقد میخریم ولی میخام قیمت مناسب و با کیفیت باشع شما چه مارکی گرفتین لباسشویی و راضی هستی؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نه اتفاقا پول ساید نداشتیم

یخچال من ساید سامسونگ 

از امین حضور نگرفتما 

بعد یه سال صداهاش شروع شد...

کلا یخچال خریدن مثل هندونه در بسته می مونه☺️

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه فکر کردین غیر ایرانی و چینی، جنسی تو بازار وجود داره سخت در اشتباهین

همه چی ایرانی بنجل شده با قیمت خارجی

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اتفاقا من شنیدم سرا نقدش گرونه

عزیزم من خرید کردم از اونجا 

الانم تو جشنواره بود سرویس خواب و فرش خریدم ۱۰۰ تومن شد نقد گرفتم و ده ملیون هم بن جایزه گرفتیم 

و اینکه من شوهرم چند جا قیمت گرفت بعد رفتیم 

حتما برو ببین نقدش از همه جا ارزونتره واینکه زده اگه جایی ارزونتر دیدی بیار وسیله را پس میگیریم خسارت هم میدیم

اشتباه نمی کنی ؟☹️💔

نه مرض دارم دروغ بگم😐؟

کل بازارو گشتیم ۲۹تومن بود آخر از امین حضور خریدیم

بعد چنتا وسایل برقی کوچیک میخواستم گفتم بریم سرای ایرانی هم ببینم اصلا تعجب کردم همه اجناسشون حداقل کمه کم ۱تومن از بیرون ارزون تر بود

سرای ایرانی برای خرید نقد عالیه قیمتاش

مامانمم یخچال گرفت ۵۸تومن

بیرون همونو میدادن۶۲

متاهل🩷🍃
یخچال من ساید سامسونگ از امین حضور نگرفتما بعد یه سال صداهاش شروع شد...کلا یخچال خریدن مثل هندونه در ...

حالا یخچال دوو ساید شاید گرفتیم

نه مرض دارم دروغ بگم😐؟کل بازارو گشتیم ۲۹تومن بود آخر از امین حضور خریدیمبعد چنتا وسایل برقی کوچیک م ...

من گفتم دروغ میگی؟؟؟

به هر حال مبارکتون باشه...

نه ما نقد میخریم ولی میخام قیمت مناسب و با کیفیت باشع شما چه مارکی گرفتین لباسشویی و راضی هستی؟

من جفتش را جی پلاس بالاترم گفتم من خودم تو نمایندگی تعمیرات الجی بودم 

اصلا الجی اصلی دیگه وجود نداره 

دامادمون نمایندگی داره ازش راهنمایی گرفتم گفت لباسشویی ۸ کیلویی جی پلاس بخرعالیه 

الانم از جفتش راضیم 

عزیزم من خرید کردم از اونجا الانم تو جشنواره بود سرویس خواب و فرش خریدم ۱۰۰ تومن شد نقد گرفتم و ده م ...

اخه همه خیییلی ناراضین از سرا که دیرمیاره و خرابه و فلان.

شما جی پلاس گرفتی؟ خوب بود؟ دوو هم دارن سرا؟

نه مرض دارم دروغ بگم😐؟کل بازارو گشتیم ۲۹تومن بود آخر از امین حضور خریدیمبعد چنتا وسایل برقی کوچیک م ...

ببخشید اسم یخچال مامانتون چی بود؟

راضین؟

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
وای چیه لباسشوییت؟😂 حالا راضی هسی؟

من هنو عقدم داریم جهیزیه تهیه میکنیم😂🤦‍♀️

هنوز بازش نکردم

ولی تعریفشو زیاد شنیدم

من سام خریدم تمام وسایل برقی بزرگ رو کوچیکامم دلمونتی برداشتم دختر داییم داره خیلی راضیه

متاهل🩷🍃
حالا یخچال دوو ساید شاید گرفتیم

من که اصلا از ساید راضی نیستم هر زمان بخوام عوض کنم 

دو قلو جادار میگیرم 

لا اقل یخچال خراب بشه فریزر سالم باشه یا بلعکس