2777
2789
عنوان

لباسشویی از سرای ایرانی بگیریم یا امین حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 98 پست
منم پشیمونم همه جارو قیمت گرفتیم لباسشویی رو خریدم ۲۹تومن از امین حضور رفتیم سرای ایرانی دیدم زده ۲۲ ...

عزیزم عیب نداره مبارکت باشه 

ماهم خیلی جاها قیمت کردیم بعد نقد از سرا گرفتیم 

همه چی ایرانی بنجل شده با قیمت خارجی

ولی بنظرم قبلاً بنجل بود.الان خیلی برندا،اجناسشون عالیه.

مثلا پاکشوما،امرسان،پارس خزر...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نقد میخوای برداری قطعا امین حضور.سرای ایرانی واسه قسط برداشتن فقط.

امین حضور نمیدونم کجاش برم که تو پاچم نکنن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من گفتم دروغ میگی؟؟؟به هر حال مبارکتون باشه...

والا حتما نباید بیای مستقیم بگی دروغ میگی!

داری میگی اشتباه نمیکنی؟!

مگه خاطره دارم تعریف میکنم که اشتباه کنم

تجربه خریدمو گفتم شما از هرجایی دوس داری برو خرید کن

متاهل🩷🍃
اخه همه خیییلی ناراضین از سرا که دیرمیاره و خرابه و فلان.شما جی پلاس گرفتی؟ خوب بود؟ دوو هم دارن سرا ...

برو خودت ببین 

من ک هم از لباسشویی و ظرفشوییم راضی بودم 

هم سرویس خوابم را به دو روز آورد کامل پلمپ 

فرش هامم سر سه روز آورد 

بعدم موقع خرید اگه چیزی موجودی نداشته باشه حتما فروشنده ها میگن 

من ک خیلی راضی بودم 

من هنو عقدم داریم جهیزیه تهیه میکنیم😂🤦‍♀️هنوز بازش نکردمولی تعریفشو زیاد شنیدممن سام خریدم تمام وس ...

خب چرا همون اول نرفتی سرا 😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

عزیزم عیب نداره مبارکت باشه ماهم خیلی جاها قیمت کردیم بعد نقد از سرا گرفتیم

فداتشم گلم

اره واقعا سرا خیلی خوبه قیمتاش

ولی سرویس چوبش واقعا گرونه چون رفتم دیدم واقعا قیمتاش نجومی بود اقوام و دوست آشنا هم میگفتن سرویس خوابش فقط خیلی گرونه😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
من که اصلا از ساید راضی نیستم هر زمان بخوام عوض کنم دو قلو جادار میگیرم لا اقل یخچال خراب بشه فریزر ...

دوقلو خیلی فضا رو اشغال میکنه

والا حتما نباید بیای مستقیم بگی دروغ میگی!داری میگی اشتباه نمیکنی؟!مگه خاطره دارم تعریف میکنم که اشت ...

آروم باش ...یه نفس عمیق بکش

چقدر بدبینی 

استیکر و قلب آخر کامنتمو ندیدی ؟

خیلی زود قضاوت میکنی مراقب باش راجع به اطرافیانت اینطوری قضاوت نکنی خوب نیست

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فداتشم گلماره واقعا سرا خیلی خوبه قیمتاشولی سرویس چوبش واقعا گرونه چون رفتم دیدم واقعا قیمتاش نجومی ...

من سرویس خواب گرفتم ولی کلی گشتم 

بازم همون سرویس خواب را من گرفتم ۵۳ تومن 

بیرون نزدیک ۶۰ تومن اینا بود 

ولی بنظرم قبلاً بنجل بود.الان خیلی برندا،اجناسشون عالیه.مثلا پاکشوما،امرسان،پارس خزر...

نه ال جی و سامسونگ و سونی خیلی خوب بودن تا نسبت به اینا

خب چرا همون اول نرفتی سرا 😂

شوهرم هی میگفت بابا اینا یکسره دارن تبلیغ میکنن معلومه اونجا گرون تره😂🤦‍♀️

هنوز پیاماش هست میگفت وای چه غلطی کردم اگه یکی دوتومن بود عیب نداشت ۷میلیون ضرر کردم😂😂😂😂

متاهل🩷🍃