2777
2789
عنوان

لباسشویی از سرای ایرانی بگیریم یا امین حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 98 پست
نه جای خاصی مد نظرمون نیست یخچالت چیه؟ببین یخچالای ایوان هم قشنگ بودن اما قیمتاشون نسبت به شهر جهیزی ...

ما امین حضور گرفتیم یخچال ال جی همش صدا میده 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فکر کردین غیر ایرانی و چینی، جنسی تو بازار وجود داره سخت در اشتباهین

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

تجربه یکماه پیش من:

کل بازار رو گشتیم

از امین حضور تا شوش و غیره!

آخرش از امین حضور لباسشوییمو خریدم ۲۹تومن

رفتیم سرای ایرانی که ببینیم چخبره دیدم همون لباسشویی رو گذاشته ۲۲تومن دنیا رو سرم خراب شد😂

متاهل🩷🍃
امین حضور

مغازه ای می‌شناسید که باکیفیت و منصف باشیه؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اگه نقد میخوای برداری قطعا امین حضور.

سرای ایرانی واسه قسط برداشتن فقط.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مغازه خاصی میرن؟ آخه ما از اونجا یخچال گرفتیم بد بود

اگر نقد میخای بخری سرای ایرانی 

من جفت لباسشویی و ظرفشویی نقد خریدم ۵۰ تومن 

شوهر من خیلی حساسه و از صد جا قیمت گرفت حداقل جاهای دیگه ۲ تومن از سرای ایرانی گرونتر بود 

ولی اگه قسطی میخای بخری بگرد ببین کجا مناسبتر میده 

هنین لباسشویی وظرفشویی را اقساط ب من گفت ۷۳ تومن سرای ایرانی 

ما امین حضور گرفتیم یخچال ال جی همش صدا میده

ساید حتما آره؟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تجربه یکماه پیش من:کل بازار رو گشتیماز امین حضور تا شوش و غیره!آخرش از امین حضور لباسشوییمو خریدم ۲۹ ...

وای چیه لباسشوییت؟😂 حالا راضی هسی؟

تجربه یکماه پیش من:کل بازار رو گشتیماز امین حضور تا شوش و غیره!آخرش از امین حضور لباسشوییمو خریدم ۲۹ ...

دقیقا مغازه ها بنداز بندازه چون خیلی سود میکشن روش 

ولی نقد آدم بخره سرا از همه جا قیمتش پایین تره 

ساید حتما آره؟

نه اتفاقا پول ساید نداشتیم 

دقیقا مغازه ها بنداز بندازه چون خیلی سود میکشن روش ولی نقد آدم بخره سرا از همه جا قیمتش پایین تره

اتفاقا من شنیدم سرا نقدش گرونه