2777
2789

۱۶۰۰ میلیارد پول دارم برای خرید خونه واسه بابام.یکماه دیگه میخرم براش توی این مدت بنظرتون 

بنظرتون چیکار کنم

تو سپرده کوتاه مدت خوبه؟؟ یا بزارم تو کارتم هک نمیکنند

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت این مقدار پول رو میشه نقد نگه داشت عزیزجان

چکار کنم توروخدا بگو

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

والله اینجور که طلا داره میره بالا ، احتمال داره تو همین یکماه هم بره بالا ، شاید تا یکماه دیگه هم‌ ...

یعنی چیکار کنم سپرده نزارم؟؟

راسته میگن سپرده کوتاه مدت ماهی صد میلیون اضافه می‌کنه بهش