من همش میگم اینکار تو دوستیو آشنایی اشتباس یا هرکی میشنوه فرار میکنه اونیم که می مونه بعد یه سال میره!!! بعد همونایی که به من پیشنهاد رابطه جنسی دادن من قبول نکردم رفتن با کسه دیگ دوس شدن بعد یه سال با همون ازدواج کردن! پس ینی یه دختر وقتی رابطه برقرار نمیکنه بی ارزش میشه! حتی اگ هزاران دلیل برای درست حسابی بودنت باشه ولی تا رابطه نداشته باشی ارزشی نداری چرا معیارا انقد عوض شده!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میخوای رابطه داشته باشی که پاپیش بزاره؟ به این هوا هستی؟ تاپیک دیشب رو ندیدی پسره بعد سه سال رابطه گفته من دوست پسرت نیستم بکنتم تو هم زیر خوابمی
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
ببیناینکه هر کسی رابطه داشته باشه قطعا با طرف ازدواج میکنه یه حرف چرتهشما جوابتو دادی فقط ۱۰ نفرو دی ...
دقیقا خودم بخاطر سلامتی و مریضی های جنسی تن نمیدم هم واسه اینکه حوصله اسیریاشو ندارم ولی تا جایی هم ک میبینم همه پسرای شرایط دار همین خواسترو دارن اولش چششونو میگیرم چهره و اندامم به گفته بقیه خوبه ولی کلا هیچ وابستگی ای پیدا نمیکنن به من چون رابطه ندارم بعدشم خیلی راحت یهو سرد میشن خب تا کی ! من بمیرمم اینکارو انجام نمیدم ولی میدونم آخرش مث خواهرم میشه خواهرمم ۳۷داره با همین افکار و مجرد خیلیم خوشگل هس و شاغل