2777
2789
عنوان

چرا تا با پسرا رابطه نداشته باشی برای پاپیش گذاشتن اقدام نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست
خب پس ینی همه هولن! چون همه دارن با دوس دخترشون ازدواج میکنن واسه من دوبار تا یه سال رفته جلو بعدم ت ...

نه نمیگم همه هولن . پسری که میگه من رابطه میخوام قصدش ازدواج نیست . چرا یه پسر باید فقط به خاطر رابطه اگه واقعا کسیو دوست داره ول کنه /.منطقی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیگم همه هولن . پسری که میگه من رابطه میخوام قصدش ازدواج نیست . چرا یه پسر باید فقط به خاطر رابط ...

دقیق نمیان بگن رابطه که بهونه های الکی دیگ میارن یه سری البته یه سری هم میگن بالاخره باید دونس از اون لحاظ هم باهم جوریم

والا دیروز یکی تایپک زده به پسره گفته روز زن برام کادو چرا نگرفتی ،گفته چرا کادو بگیرم من فقط ب ک ن ت م، دخترا وقتی گیر آدم لاشی بیافتن و قدر خودشون رو بدونن و خودشون رو راحت در اختیار کسی قرار بدن بی ارزش میشن،شما اون تعداد انگشت شمار که به ازدواج ختم میشه رو نبین

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
ولی باهمونا دارن ازدواج میکنن این وسط فقط منم که رها میشم

اخه تو سیاست نداری و چکشی برخورد میکنی...قطعا همینه.....تو ببین گزینه ت ازدواجی هست یا نه....بعدش با دست پس بده با پا پیش بکش ک بیاد خاسگاری

۲۷سال. وقتی تو آشنا و فامیل کسی تو بهت نخوره چاره ای به آشنایی با غریبه نداری! بحث ده نفره که دورم م ...

ببین

اینکه هر کسی رابطه داشته باشه قطعا با طرف ازدواج میکنه 

یه حرف چرته

شما جوابتو دادی فقط ۱۰ نفرو دیدی

اولا ببین

رابطه داشتن یا نداشتن تصمیم شخصی هستش

یکی تصمیم میگیره داشته باشه عواقبش رو هم میپذیره مثلا میگه من با دوست پسرم میخوام رابطه داشته باشم اگرم ازدواج نکردیم عیبی نداره و مهم نیست ادا قربانی در نمیارم گریه کنم تصمیم خودم بوده

یکی تصمیم میگیره که تا قبل رسمی شدن اصلا رابطه نداشته باشه ترجیح میده عقد کنه حداقل بعد رابطه داشته باشه

دیگ حالا این وسط کسی به تصمیم شما احترام نذاره

یعنی بعدا برای هیچکدوم از حرفات تره خرد نمیکنه

تصمیم شما اینه میگی نمیخوام رابطه داشته باشم

تصمیم طرف اینه عاقا من میخوام

پس کلا وارد رابطه نمیشید

میره برای نفر بعدی

دیدتون رو به این قضیه عوض کنید از اینور نگاه کنید براتون راحت تر میشه 

من خودم رفتم تو رابطه اما فقط مجازی و یکی دوبار بیرون تو کافه همدیگه رو دیدیم خیلی خط قرمز و حد و حدود تعیین کردم گاهی وقتا میزد به سرم میگفتم بلاک نمیخوام و ...

اولی بعد از یک ماه گیر داد بیاد خواستگاری ولی اخلاقش بهم نمیخورد و تا یک سال هم به شیوه های مختلف پیام میداد و التماس

دومی هم بعد از دو ماه اومد خواستگاری الان هم عقد کردیم

همه که دنبال رابطه نیستن تو اون دوران