2777
2789
ببخشید از کجا بفهمم ذخیره تخمدانم چنده

ازمایش ندادید مگه ؟ 

AMH  تو ازمایش همون ذخیره تخمدان رو نشون میشه 

البته ذخیره تخمدان واقعی نیست بیشتر نشون دهنده فولیکولهاییه که کیفیتشون بهتره.. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ازمایش ندادید مگه ؟ AMH تو ازمایش همون ذخیره تخمدان رو نشون میشه البته ذخیره تخمدان واقعی نیست بیشت ...

نشون میده*

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ذخیرت کم شد و fshیعنی چی و چند ساله عروسی کردی

Fsh هورمونیه که باعث رشد فولیکول ها میشه ماهانه 

نمیدونم چرا کم شد ، دکتر ب من قرص اوزیل داده بود ک برای کساییه که سندروم تخمدان پلی کیستیک دارن .. من سندروم ندارم .. میگم شاید این اوردش پایین 

رفتم کیوتن قرمز گرفتم میگن برا ذخیره تخمدان و تخمکها و کاهش fsh خوبه 

کسایی که ذخیره شون رو به کاهشه fsh. شون میره بالا 

۴ سالی هست ازدواج کردم ..  ولی اوایل خودم ب اشتباه و دلایل و بهونه های مختلف بچه نخواستم حالا باید بدوم تا گیرم بیاد 

Fsh هورمونیه که باعث رشد فولیکول ها میشه ماهانه نمیدونم چرا کم شد ، دکتر ب من قرص اوزیل داده بود ک ب ...

هورمونها متعادل نباشن مانع بارداری میشه 

برای همین اول پرولاکتینو اوردم پایین 

بعدش چند وقته درگیر fsh مم 

حتما دکتر تشخیص داد ذخیره م رو به کاهشه که مجدد گفت ازمایش ذخیره تخمدان بده وگرنه اولش ۲.۵۰ بود ولی شد ۱.۸۵ 

ایشالله گیرت میاد چند بار ای وی اف کردید

هنوز هیچ بار 

ماه قبلی شرایطشو نداشتیم عقب افتاد اسباب کشی داشتیم و ..

این ماه میخوام برم اگر مشکلی پیش نیاد داروهای قبل تخمک کشیو بگیرم 

اي وي اف كم نميكنه داروي هاي تقويت فوليكول مثل لتروزول و كلوميفن بله كم ميكنه اونم نه اونقدر كه بترس ...

امپول اچ سی جی و اچ ام جی چطور؟اینام کم میکنن؟من از زمانی که همینارو استفاده کردم کلا بدنم تغییر کرد و تخمکگذاریم به مشکل خورد بعدشم ذخیره م

عزیزم ذخیره من هم همینقدرهچه کار کردی باردار شدی

من هيچ كاري نكردم حتي دارو هم مصرف نكردم فقط قبلا سه تا دونه لتروزل توي پريود خورده بودم كه سايز فوليم كم بود ديكگه كاري نكردم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40